Madame Hooligan in deschidere la James Walsh

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Madame Hooligan

Vineri, in The Ark va canta James Walsh (ex-Starsailor). In deschiderea concertului, Radu Almasan isi va prezenta in premiera noua trupa din SUA, Madame Hooligan.

Pe Radu Almasan il stiti ca fiind solistul trupei Bosquito, dupa o buna perioada petrecuta in State, acesta se intoarce cu noul sau proiect muzical care i-a adus ascultatori si fani precum Slash, Taylor Swift sau Kiefer Sutherland.

 Este vorba despre Madame Hooligan, trupa care a luat nastere in Los Angeles, California, la sfarsitul lui 2006, si pe care fanii de rock alternativ/neo-grunge si nu numai, o vor putea vedea pentru prima oara in Romania in cadrul unui show acustic, pe scena The Ark Underground, in deschiderea show-ului pe care James Walsh, pe 4 februarie.

"Povestea Madame Hooligan incepe in 2005, cand membrii Bosquito s-au decis sa traverseze oceanul in cautare de noi experiente si oportunitati. Desi plecati in formula completa, in decurs de numai o luna doi dintre membri s-au hotarat sa paraseasca grupul si sa se intoarca in Romania, in timp ce Radu Almasan si Andrei Cebotari au ramas in Statele Unite, refuzand ideea de blazare artistica in cadrul show-business-ul romanesc, lipsit de provocari reale la acea vreme. La finalul anului 2006, impreuna cu David Ballon, Radu a pus bazele Madame Hooligan, iar celor doi li s-a alaturat la scurt timp si Andrei, trupa incepandu-si oficial activitatea in 2007.

Intr-o industrie care functioneaza dupa cu totul alte reguli si intr-un ritm total diferit, Madame Hooligan a reusit sa se impuna pe scena muzicala locala drept una dintre cele mai promitatoare trupe de rock alternativ, fiind apreciata atat de fani cat si de reprezentantii industriei muzicale. Primul single al trupei, "Freak the world", a ocupat timp de doua luni prima pozitie in clasamentul celui mai important post de radio dedicat muzicii indie rock din State Unite, iChannel Fm, fiind prezent si astazi in playlist-urile posturilor de radio de peste ocean.

Vestile bune au continuat sa vina pentru Madame Hooligan, trupa fiind numita de doua ori "Band of the month" (trupa lunii) in Los Angeles de catre revista "The Deli Magazine", performanta ce le-a adus si doua prezente pe coperta publicatiei specializata in muzica indie/alternative. Pe parcursul timpului petrecut in California,  Madame Hooligan a concertat in cele mai importante cluburi din zona printre care si celebrele The Viper Room, House of Blues sau Cascade (Hollywood), The Key Club, The Roxy, Knitting Factory, dar si in fata a peste 40.000 de oameni in deschiderea meciului de baseball Cardinals-Cubs ce s-a desfasurat pe stadionul Busch din St. Louis, Missouri.

Si lista de colaborari in care Madame Hooligan s-a implicat de-a lungul timpului este impresionanta, reunind nume precum Tony Franklin (Jimmy Page, Whitesnake), Traa Daniels (POD), Fieldy (Korn), Bob Ezrin (producator Pink Floyd - The Wall), Brian Virtue (inginer de sunet Rage Against The Machine, Korn, 30 Seconds To Mars, Deftones), si chiar Fergie si Velvet Revolver, alaturi de care Radu a lucrat in perioada petrecuta in Los Angeles.

Dincolo de feedback-ul pozitiv primit constant din partea  publicului si a criticilor de specialitate, Madame Hooligan si-a castigat numerosi fani si in randul personalitatilor publice, numeroase celebritati precum  Slash, Taylor Swift, Eva Gardner, legendarul producator Rick Rubin, Chris DeWolfe (fondatorul MySpace), actorul Kiefer Sutherland, The Mars Volta sau Korn declarandu-se incantati de sound-ul trupei.
"Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje