Liberty Parade 2011

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Liberty Parade 2011 - ce-a de-a 11-a editie a celui mai mare eveniment dance de strada din Romania este aproape aici. Pe 30 iulie plaja dintre Venus si Saturn va gazdui Liberty Parade 2011.

Anul acesta Liberty Parade ne aduce pe scena 21 de artisti ai muzicii electro care cu siguranta ne vor pune in miscare. Cativa dintre acestia sunt: Vali Barbulescu, DJ Optik, Marika si DJ Mahony. Lista intreaga poate fi vazuta aici. Invitatul special al Liberty Parade 2011 este Sharam, pe care cu siguranta il stiti. Daca nu, va spunem noi cate ceva despre el. Sharam, al carui nume inseamna in persana modestie, are 41 de ani, are la activ un premiu Grammy si o lista de hit-uri prea lunga pentru a fi notata mai jos.

Si daca am vorbit un pic despre cine o sa cante, sa vedem cum stam si cu regulile de acces la Liberty Parade 2011:

Nu avem voie cu obiecte contondente, obiecte din sticla, plastic sau arme. Nu avem voie nici cu droguri, iar organizatorii Liberty Parade 2011 ne invita sa fim "high" pe muzica celor mai tari artisti pe care ei ni-i aduc pe scena.

Atentie!!! Echipa de securitate poate refuza accesul la eveniment oricarei persoane care are asupra sa obiectele enumerate mai sus, iar politia va aresta pe loc pe oricine va fi prins cu substante stupefiante.

Totusi, organizatorii Liberty Parade 2011 ne dau cateva sfaturi si pentru o distractie ca la carte

In primul rand ne pun la dispozitie o echipa de prim ajutor si asta e bine avand in vedere caldura de afara. Ce ne mai sfatuiesc ei?
- Sa facem pauze din cand in cand pentru ca dansul cauzeaza supraincalzire.
- Sa bem multa apa. Alcoolul bauturile energizante si drogurile deshidrateaza.
- Sa ne odihnim si sa mancam bine inainte sa venim la Liberty Parade 2011.
- Daca am baut si suntem cu masina, sa nu conducem sub influenta bauturilor alcoolice.

Pentru mai multe detalii despre Liberty Parade 2011 putem intra chiar pe site-ul evenimentului unde vom gasi si harta. Pana pe 30 iulie cand va fi Liberty Parade 2011 mai e putin, asa ca e cazul sa ne facem incalzirea. Si cum am putea face asta altfel decat cu imnul Liberty Parade 2011?

VIBERS presents KEO vs VB - EVERYBODY PARTY (LIBERTY PARADE 2011 ANTHEM)

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje