Les Discrets si Hexvessel la Dark Bombastic Evening 3

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Inca 2 confirmari astazi la Dark Bombastic Evening 3: o trupa franceza de post rock, Les Discrets, si mai obscurii (si ocultii) Hexvessel.

Les Discrets este proiectul lui Fursy Teyssier, grafician si muzician francez, care a cantat (bass) alaturi de Alcest (chiar anul trecut la Bucuresti). Impreuna cu Les Discrets (Winterhalter si A. Hadorn) a scos un album, Septembre et Ses Dernières Pensées, dar nu au cantat niciodata live pana acum. O vor face prima oara la festivalul Wave Gotik Treffen, apoi, pe 19 august, la DBE 3 la Alba Iulia.

 .

Hexvessel este proiectul lui Mathew "Kvohst" McNerney, vocalul trupei cult black metal Dodheimsgard si al trupei avangardiste Code. Organizatorii ne furnizeaza si cateva informatii despre el:

"Cu o apreciere dobandita inca din copilarie fata de muzica folk Canterbury din anii ’60, imnuri specifice bisericilor spirituale caracteristice comunitatilor de culoare, mixate cu teme oculte, magia Crowley si voodoo-ul haitian, McNerney contureaza cu Hexvessel o dimensiune ciudata, palpabila dar totusi plina de mister. O calatorie personala si intens de intunecata prin compozitii mai putin obisnuite ce folosesc instrumente inregistrate organic, precum gongul, harpa, mandolina, lama de fierastrau, armoniu, titera si bandoneon-ul (un soi de acordeon). Un Occult Psychedelic Folk care apartine parca unei alte lumi, recomandat celor ce admira Changes, Wovenhand, Espers si Midlake & Comus.

Kvohst va arata atat fanilor Metal suparati cat si ahtiatilor de faze experimentale o alta imagine, o alta exprimare a muzicii in care crede si pe care vine sa ne-o prezinte intr-o formula extinsa in seara de 20 august."

Vezi toate confirmarile de la Dark Bombastic Evening 3 aici.

hex  lesdiscretsNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje