Inca doua trupe confirmate la B'Estfest

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Line-up-ul B'Estfest Summer Camp s-a mai imbogatit cu doua trupe: trupa timisoreana de balkan pop-ska Popa Sapka si Smallman, grup originar din Bulgaria ce imbina cu success rockul alternativ cu instrumente traditionale si influente metal.

Popa Sapka a luat fiinta in Timisoara, in anul 2009, si a devenit in scurt timp preferata tuturor petrecerilor din oras, piesele lor pline de energie ridicand de fiecare data publicul in picioare. Stilul muzical eclectic - cu influente ska, reggae, punk, rock, alternative, hardcore, gipsy si folk, si versurile pline de simboluri ce combina limbile engleza, romana, rusa si gagauza le-au adus o multime de fani si conerte, si nu doar in Romania, ci si prin restul Europei. Popa Sapka va canta in cadrul B’Estfest pe 1 iulie.

Cel de-al doilea nume Smallman, din Bulgaria isi autodefineste stilul ca fiind "muzica fara frontiere", Smallman imbina rock-ul alternativ cu sonoritati metal si etno, muzica lor remarcandu-se prin folosira... cimpoiului! Tocmai exotismul acestui stil a reprezentat cartea de vizita a trupei care a devenind in scurt timp de la debut una dintre cele mai populare trupe din Bulgaria. Dupa o serie de concerte sustinute in cadrul celor mai cunoscute festivaluri din tara natala, succesul trupei a capatat si mai mare amploare, devenind extrem de cautata si dincolo de granita. Vor canta in cadrul B'Estfest pe 3 iulie.

Popa Sapka - America Evropa


Smallman - Two Rivers

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje