Iggy and the Stooges la Peninsula

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Iggy and the Stooges la Peninsula! Este oficial, Iggy and the Stooges vin pentru prima oara in Romania la Tuborg Green Fest Peninsula pe 27 august 2011, cand vor urca pe Tuborg Main Stage.

Astfel cei de la Iggy and the Stooges se alatura celorlalte nume mari care au confirmat deja prezenta lor la Peninsula cum ar fi: Guano Apes sau Kasabian. Despre Iggy Pop nu mai este nevoie sa spunem prea multe pentru ca il stiti cu siguranta in urma celor 50 de ani in care l-am avut pe scenele din lume.

In ceea ce priveste epoca The Stooges, trebuie amintit ca al treilea disc inregistrat in acea formula si produs de David Bowie, Raw Power, este considerat unul dintre albumele determinante ale muzicii rock, multi atribuind nasterea stilului punk aparitiei acestui material discografic. Deci sa nu ne mire daca la Peninsula vom asculta si piese de pe acest album.

Pe langa Iggy and the Stooges la Peninsula au mai confirmat prezenta si cateva trupe de punk: Recycle Bin care a compus muzica pentru reclama TV a Festivalului Peninsula din 2010, in timp ce punk-ul maghiar va fi reprezentat de Alvin es a mokusok care vor canta tot pe 27 august la Kiss Terrace.

Pe 25 august la Talent Stage vor canta cei de la Magashegyi Underground in timp ce pe 26 august la Freedom Music Arena va mixa duo-ul olandez Sunnery James & Ryan Marciano.

Si rock-ul a mai primit 2 reprezentati la Peninsula acestia fiind Tankcsapda pe 25 august scena mare si Pokolgep care vor urca pe scena inaintea suedezilor de la Hammerfall pe 28 august.

Dar asta nu e tot pentru ca la Peninsula va avea loc si un concurs pentru 12 trupe romanesti. Mecanismul de inscriere poate fi gasit pe site-ul oficial al Peninsula la sectiunea speciala pt concurs sau pe site-ul www.tuborgsound.ro.

Puteti sa vedeti celelalte trupe confirmate la Peninsula aici si aici. Am pregatit mai jos cateva piese ale noilor trupe confirmate pentru Peninsula si vom incepe desigur cu Iggy and the Stooges.

Iggy and the Stooges: Raw Power


Recycle Bin - Poke


Alvin es a mokusok - Sajnalom


Magashegyi Underground - Rongyolodo


Sunnery James & Ryan Marciano - Birambi (And the summer of 2010)


Tankcsapda - Adjon az Eg


Pokolgep - Hol van a szo

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje