Guano Apes si alte confirmari la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Anul acesta Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula ajunge la cea de-a IX-a editie pe care o incepe in forta. Si spunem asta pentru ca in prima zi, pe 25 august, pe scena Festivalului vor urca cei de la Guano Apes. Acesta va fi primul concert pe care trupa il sustine in Ardeal dar nu primul din Romania, pentru ca ei au mai trecut pe la Bucuresti in 2009, in parcul Izvor.

Si daca cei e la Guano Apes nu v-au convins inca sa veniti la Peninsula, atunci va mai spunem cateva dintre trupele care vor canta (despre unele dintre ele v-am mai povestit deja). Cei de la Grimus ne vor prezenta cateva din piesele noi de pe ultimul lor album, Egretta, care va fi lansat in noiembrie.

Dar la Tuborg Green Fest nu vom avea numai muzica rock. Vom avea parte si de muzica electronica prin: Nick Warren (house), Borgore (dubstep), Reality Engine, trio al muzicii newyork-eze care ne ofera o combinatie de progressive house si techno + show vizual si Stereo Palma, proiectul house al lui Naksi Attila si Brunner Zsolt care, cu piese ca: Cada Vez, Dreaming, sau Miami Bitch au reusit sa-si faca fani precum: Bob Sinclar, Roger Sanchez, Judge Jules, sau Thomas Gold.

Grimus nu va fi singura trupa romaneasca de pe scena festivalului, asta pentru ca la Peninsula ii vom putea vedea si pe cei de la Suie Paparude si R.O.A., doua trupe care nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare.

Tuborg Green Fest Peninsula va avea loc intre 25 si 28 august in Targu Mures pe malul Muresului, biletele fiind disponibile in reteaua Eventim sau pe www.eventim.ro.

Pana pe 24 august, biletele vor putea fi cumparate la pretul de 80 lei in timp ce abonamentele vor avrea pretul de 199 lei, iar in ziua evenimentului biletele vor costa 100 lei si abonamentele 240 lei.
In perioada 15 iunie - 15 iulie abonamentele costa doar 179 de lei datorita promotiei Early Bird.
Elevii care sustin BAC-ul anul acesta vor primi o reducere de 33% la abonamente in perioada 15 iunie-15 iulie, adica vor plati doar 159 lei daca pot dovedi ca sunt elevi cu carnetul de elev si actul de identitate. Si posesorii de STUDCARD vor beneficia de o reducere de 30%, asa ca pana in data de 19 august pot cumpara abonamente la pretul de 169 lei.

Si pentru ca mai avem de asteptat pana in august am pregatit mai jos cateva dintre piesele pe care s-ar putea sa le ascultam la Peninsula. Enjoy.

Guano Apes - Open Your Eyes


Guano Apes - Lords of the Boards


Grimus - Backseat Driver


Nick Warren - Buenos Aires


Borgore - Guided Relaxation


Reality Engine - Evolve


Stereo Palma - Coracao


Suie Paparude - Soundcheck


R.O.A. (Rise of Artificial) - Ne place

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje