Festivalul Peninsula 2013 se muta la Cluj - cat costa biletele

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne-am obisnuit cu festivalul Peninsula / Felsziget langa frumosul strand din Targu-Mures. Insa dupa 10 editii, organizatorii au decis ca e timpul ca lucrurile sa evolueze, asa ca Peninsula s-a mutat la Cluj.

Asadar, in 2013, editia cu numarul 11 a festivalului se va desfasura in perioada 18-21 iulie, pe Valea Garbaului.

Festivalul Peninsula se muta la Cluj - cat costa biletele Festivalul Peninsula se muta la Cluj - cat costa biletele

"Astazi am semnat protocoalele de organizare urmand sa ne implicam activ pentru ca Peninsula sa devina un brand de valoare al Clujului si o manifestare demna de un oras Capitala Europeana de Tineret! Primaria Cluj-Napoca va sprijini desfasurarea festivalului asigurand o locatie de 10 hectare la Valea Garbaului, apa, curent, iluminat public, drumuri corespunzatoare, transport in comun, mediatizare, astfel incat peninsularii sa se bucure de acest eveniment alaturi de comunitatea clujeana!", a declarat Emil Boc, primarul Clujului, la conferinta de presa care anunta schimbarea localitatii.

Detalii despre schimbare:

- bani, teren, sprijinul autoritatilor locale, nevoia de evolutie - cam astea sunt motivele care au declansat reorientarea organizatorilor catre Cluj-Napoca;
- a fost parafata si o intelegere cu organizatorii celui mai vechi festival de muzica electronica din Romania, Delahoya, care va veni in sprijinul Peninsula;
- Peninsula se organizeaza din nou in ultimul weekend din iulie, asa cum se intampla si pana acum doi-trei ani.

Preturile biletelor:

Bilete de o zi:

- pana in 24 iunie - 50 de lei;
- 24 iunie - 17 iulie - 70 de lei;
- la intrare - 90 de lei.

Abonamente:

- pana in 24 iunie - 150 de lei;
- 24 iunie - 17 iulie - 180 de lei;
- la intrare - 210 lei.

Tot ce putem sa speram este ca decizia sa fie, intr-adevar, buna. Deocamdata, la prima vedere, autoritatile locale clujene sprijina mai mult festivalul decat cele muresene. Recunoastem insa ca ne va lipsi Targu-Muresul plin de peninsulari, dar unde-i distractia suntem si noi prezenti.

Asteptam sa se anunte primele nume din line-up si sa ne hotaram daca dam o raita prin Cluj la sfarsitul lui iulie. Voi mergeti la Peninsula?

Mai multe informatii si detalii despre Peninsula puteti citi pe www.peninsula.ro sau pe pagina oficiala de Facebook a festivalului.

Prima zi la Peninsula 2012

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje