Epica in martie in Silver Church

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
epica
Pe 29 martie 2011, la 3 ani dupa ultima aparitie in Romania, in Silver Church o sa ii vedem iarasi pe olandezii de la Epica.

Concertul face parte din turneul de promovare a albumului Design Your Universe (2009), album care "aproape ne-a distrus. Ne-am dat peste cap si am lucrat la detalii mai mult ca oricand", spune Mark Jansen, fondatorul trupei.

"Nimic nu mai trebuie schimbat acum. Acest album ne-a consumat toata energia, dar pentru ca scopul a fost atins nu ma veti auzi plangandu-ma. De aceasta data nu avem un material conceptual; el este condus de o directie generala atotprezenta ce vorbeste despre libertate si independenta. Ar trebui sa ascultam din nou natura si sa traim in armonie cu ea asa cum traiau oamenii inainte. Noi cream lumea din jurul nostru", continua Mark.

Biletele, in valoare de 60 de lei in luna ianuarie, 80 de lei in februarie si 95 de lei in martie, sunt disponibile in reteaua librariilor Carturesti si a magazinelor Diverta, dar si online pe shop.artmania.ro si myticket.ro.

 .

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje