Dirty Granny Tales si Vulture Industries la DBE 3

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Zilele astea o tot tinem in confirmari pentru editia a treia de Dark Bombastic Evening. Saptamana trecuta ii anuntam pe Rome si Alcest (lucru care ne-a bucurat sincer), azi ne bucuram la fel de tare, pentru ca mai avem doua confirmari:

Vulture Industries, un cvintet norvegian de avantgarde metal cu influente progresive, pe care i-ati mai vazut anul trecut la Labyrintic Metal Evening, si Dirty Granny Tales, revelatia (in ceea ce ne priveste) ultimului DBE din decembrie 2010 de la Kulturhaus.

 .

Dirty Granny Tales ne bucura in mod deosebit, deoarece grecii sunt o aparitie extrem de originala, fara prea mult seaman in muzica, pe care i-am putea compara doar cu Devil Doll, teatrali, dramatici, macabri, romantici si halucinanti ca fantoma unei mirese moarte. (Vezi fotografii in cronica primei seri DBE 2)

 .

Poate ca multora dintre voi Dark Bombastic Evening nu le spune mare lucru, nici ca muzica, nici conceptual, si o sa va imaginati ca toate trupele pe care le anuntam noi aici sunt niste aparitii underground de nisa, de care n-a auzit nimeni. Noi va recomandam, pentru ca al treilea DBE se anunta din ce in ce mai fain, sa va faceti timp pana in august sa trageti cu urechea la lineup si sa va programati o iesire pana la Alba Iulia in weekendul 19-20 august, n-o sa regretati, se prefigureaza un festival foarte reusit si variat ca stiluri muzicale.

Vulture Industries vor canta la DBE pe 19 aug., iar Dirty Granny Tales pe 20 aug.
 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje