Detalii despre biletele pentru Festivalul Summer Well

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cu 10 trupe foarte cool (Chew Lips, Graffiti6, Mystery Jets, Noisettes, Plan B, Alex Clare, Chapel Club, The Wombats, The Raveonettes si Interpol) si cu o locatie care arata foarte bine, Domeniile Stirbey, Festivalul Summer Well era deja de vis. Acum au fost anuntate si preturile pentru abonamentele pentru cele doua zile: 99 lei (!!!).  Cu un pret atat de convenabil, nu mai e niciun motiv pentru care sa ratati Festivalul Summer Well.

Din comunicatul de presa:
"Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, in ambele zile ale acestuia. Nu se vand bilete pentru fiecare zi de festival in parte. Pretul unui abonament este de 99 RON (toate taxele incluse). Abonamentele pot fi cumparate online (easytickets.ro, eventim.ro) sau offline (magazinele Orange).

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. Parintele insotitor trebuie sa prezinte un abonament valabil pentru accesul sau si al copilului la festival. Un parinte poate insoti un singur copil (abonamentul parintelui va permite accesul acestuia si doar al unui copil sub 12 ani).

Accesul la festival pentru orice persoana cu varsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid.

La intrarea in spatiul festivalului (si dupa validarea abonamentului) participantii vor primi cate o bratara care va fi valabila pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament ii da dreptul participantului la o singura bratara.
"

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje