Deep in the Underground 2 pe 28 mai in Rockstadt, Brasov

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca va era tema ca nu mai prindeti vreun festival de metal va inselati pentru ca pe 28 mai de la ora 20:00, in clubul brasovean Rockstadt se da startul celei de-a doua editii a festivalului Deep in the Underground.

Anul acesta pe scena Rockstadt vor urca 5 trupe romanesti care vor incinge atmosfera. Prima pe lista este Ka Gaia An, trupa de fok metal aflata in plina ascensiune. Ka Gaia An va fi pentru prima oara in Brasov si este un prilej bun pentru toti metalistii sa cunoasca o trupa care combina perfect metalul cu folclorul romanesc.Dupa incalzirea cu cei de la Ka Gaia An pe scena vor urca False Reality. Trecutul trupei melodic death black metal din Brasov este bine cunoscut. Brasovenii au pregatit un playlist surpriza care va fi cu siguranta pe placul celor mai pretentiosi ascultatori de armonii grele.

Al treilea act al serii va fi HTETHTHEMETH, unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale ale lui Lao Kreegan. Apeland la elemente teatrale care completeaza muzica sumbra si plina de intelesuri filozofice cel putin bizare, Kreegan isi propune ca pe 28 mai sa vina insotit de muzicieni profesionisti pentru a da mai multa culoare proiectului sau.Ultimele doua trupe sunt probabil cele mai cunoscute si cele mai asteptate din toata seara. Dupa HTETHTHEMETH pe scena vor urca cei de la Indian Fall care sunt, fara indoiala, emblema metalica a Brasovului si una dintre cele mai in voga trupe de metal ale intregii tari. Avand la activ 14 ani de activitate si nu mai putin de 5 albume scoase, Indian Fall este trupa care reuseste sa mentina mainile fanilor in aer ori de cate ori se afla pe scena.A cincea trupa invitata a serii este trupa GOD (aka The Barbarian Horde), trupa care nu a mai concertat niciodata in Brasov, dar care si-a exprimat dorinta de a face acest lucru si care cu siguranta este cunoscuta de toata lumea, In cursul concertului din 28 mai Hoarda isi va sarbatori printr-un show deosebit cei 17 ani de activitate pregatindu-si fanii pentru noul album Forefather: A spiritual heritage. GOD se numara printre trupele din primul val de metal de la noi si nu trebuie ratata mai ales datorita muzicii si atmosferei degajate din timpul concertului.Seara de 28 mai se anunta una de neuitat, o carte de istorie metalica ce trebuie neaparat savurata. Biletul de intrare va costa 15 lei, foarte putin pentru un asemenea line-up.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje