Deathstars si Poets of The Fall la ARTmania 2012

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

artmania 2012


Deathstars si Poets of The Fall sunt cele mai recente confirmari pentru festivalul ARTmania 2012, care se alatura lineup-ului format pana acum din Die Toten Hosen, Epica, Delain si Trail of Tears.

Vestea ne bucura, mai ales prin perspectiva de a-i revedea pe Deathstars, una dintre trupele noastre preferate de industrial metal, pe care i-am ascultat live in deschiderea Rammstein la Budapesta. Nu ne-au convins prea tare atunci, asa ca asteptam sa ii vedem cum se descurca si la noi, in aer liber.

Pe cu totul alta felie decat industrial glam-ul Deathstars sunt finlandezii Poets of the Fall, care canta rock alternativ mai soft. Dintre cele mai cunoscute piese ale lor ati ascultat probabil Carnival of Rust, Late Goodbye sau Lift.

Va reamintim ca festivalul ARTmania 2012 de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi, ca in fiecare an, un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august 2012.

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate din retelele magazinelor Eventim, Diverta, si online, prin, eventim.ro, myticket.ro sau shop.artmania.ro, la pretul de 130 lei/abonament si 90 lei/bilet, urmand ca din luna iulie si pana in ultima zi a festivalului un abonament sa coste 150 de lei, iar un bilet pe zi sa coste 100 de lei pentru principalele evenimente din festival.

.

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje