Cum va fi amenajata Piata Constitutiei pentru concertul Lady Gaga

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Deja stim cu totii ca Lady Gaga nu mai inaugureaza National Arena, concertul vedetei mutandu-se in Piata Constitutiei - spatiu mult mai ofertant, spun organizatorii.

Erati curiosi cum va fi amenajata aceasta zona pentru - zic unii - cel mai asteptat concert al anului in Romania? Iata o schita:

schema lady gaga

Noi am observat ca deja faimosul Gazon C, care a fost introdus ca urmare a noului amplasament, este undeva mult in spate, dar preturile sunt destul de accesibile - 70 de lei pana in 6 august, 90 de lei pana in 15 august si 110 de lei in ziua evenimentului.

Multa lume a dedus ca, cel putin din schita, scena pare uriasa. Este foarte posibil ca acest lucru sa fie adevarat, mai ales pentru ca ar putea arata asemenea unui castel. Observam ca zona in forma de potcoava a fost trasata si pe schita.

In rest... suntem nerabdatori s-o vedem live pe marea diva, despre care stim ca apare tot mai des goala, ba in reclame, ba in camere de hotel obscure, ca isi construieste casa in Grecia si ca are oaresce probleme juridice. Nu mai e mult pana in 16 august.

Ne vedem acolo?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje