Concertul Bon Jovi de la Bucuresti - pregatiri si detalii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pentru ca mai este foarte putin timp pana cand Bon Jovi ajunge in Piata Constitutiei pentru concertul din cadrul turneului The Circle, turneu care a fost declarat mai profitabil proiect muzical al anului 2010. Si pentru ca turneul este unul mamut nu putem sa nu vorbim un pic si despre munca de organizare.

De productia concertului de la Bucuresti se va ocupa o armata de oameni. Si spunem asta pentru ca numarul celor care s-au apucat de amenajarea spatiului din Piata Constitutiei imediat dupa terminarea Rock the city este de peste 500 de persoane din care 200 sunt din afara tarii. Vom avea parte de una dintre cele 4 scene create special pentru turneul The Circle si de o instalatie de sunet care depaseste 15.000 de wati (sa speram ca nu vor avea probleme tehnice).

Detalii despre acces:

In ziua concertului vom avea acces in Piata Constitutiei incepand cu ora 16:00 prin una din cele 2 porti pozitionate pe Bd-ul Libertatii, dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) respectiv Calea 13 Septembrie.

Celor care au bilete VIP A1 si B1 li se recomanda accesul prin portile dinspre Splaiul Unirii, iar celor cu bilete VIP A2 si B2 li se recomanda accesul dinspre Calea 13 Septembrie.

Cu ce nu avem voie la concert?

- Aparate foto, camere video, etc
- Obiecte contondente, umbrele, arme albe sau de foc, sticle, cutii, lasere,
- Substante stupefiante, medicamente (doar daca aveti reteta care confirma necesitatea acestora)

Produse

Daca vrem sa cumparam ceva din locatie trebuie intai sa ne cumparam jetoane de la casele special amenajate de Piraeus Bank. Atentie - jetoanele cumparate si neconsumate nu vor putea fi returnate.

Biletele de concert au urmtoarele preturi: VIP - 479,3 lei, Tribuna - 372,8 lei, Normal Circle - 186,4 lei (in Golden Circle sunt epuizate) si pot fi procurate din reteaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, sau online pe www.eventim.ro.

Vremea in weekend se anunta a fi favorabila, fara ploi dar poate ceva cam cald, temperaturile ajungand la 36 de grade. Noi va uram distractie placuta si ne vedem pe-acolo.1 comentariu

Concertul Bon Jovi de la Bucuresti - pregatiri si detalii
claudiu
#1 -

Este permis accesul cu binoclu ?

Salut! Stie cineva daca este permis accesul cu binoclu? N-as vrea sa ajung la poarta si sa nu ma lase sa intru cu el.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje