Concert Depeche Mode - detalii suplimentare despre scena, program si acces

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Miercuri, la Arena Nationala, va avea loc concertul mult asteptat Depeche Mode, motiv pentru care ne-am gandit sa va dam cateva detalii despre program, acces, dar si despre scena, care se pare ca este unica in lume.

Fanii Depeche Mode se vor bucura de elemente vizuale impresionante, intregul concept scenografic fiind gandit de celebrul Anton Corbijn, responsabil de designul si fotografiile care insotesc si cel mai recent album al trupei, Delta Machine.

Cei de la Depeche si-au propus sa creeze un adevarat show pentru romani - scena a fost transportata tocmai din Germania cu ajutorul a 8 tiruri, iar asamblarea acesteia va dura trei zile si va avea nevoie de 140 de tehnicieni.

La concertul de miercuri, accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 17.00, pe la toate cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin.

Este important sa stiti ca in zona de concert nu va fi permis accesul cu - sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Sursa foto

In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Pentru cei care se gandesc pe ultima suta de metri sa participe la concert, in ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10:00 si 21:00.

Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Mai mult, pentru a evita posibilele aglomerari, e bine ca cei care au bilete sa urmeze indicatiile de acces din partea organizatorilor:

scena

- posesorii de bilete in zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest si Tribuna
Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu

- posesorii de bilete in zona Gazon A vor avea acces in locatie pe la
intrarea din Str. Pierre de Coubertin

- posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea
acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje