Concert Bryan Ferry la Arenele Romane pe 18 septembrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Concertul lui Bryan Ferry va avea loc la Arenele Romane pe 18 septembrie, dupa ce a fost amanat. Initial, show-ul trebuia sa aiba loc pe 1 mai, dar a fost amanat din cauza unor probleme de sanatate ale artistului.

Concertul lui Bryan Ferry, artist complet - muzician, compozitor, textier -, membru fondator al legendarei trupe Roxy Music, va insemna prima vizita a acestuia in Romania. "The Electric Lounge Lizzard", cum mai este cunoscut Bryan Ferry, va promova in cadrul concertului de la Arenele Romane, ultimul sau album: "Olympia", lansat toamna trecuta.

Albumul contine atat piese inregistrate alaturi de fostii colegi de la Roxy Music, dar si colaborari cu artisti de renume: David Stewart (Eurythmics), Johnny Greenwood (Radiohead), Flea (RHCP), Groove Armada si David Gilmour (Pink Floyd). Pe langa piesele de pe Olympia, noi speram ca Bryan Ferry sa ne cante si cateva din piesele care l-au facut celebru: "Slave to Love", "Don't Stop the Dance", "More Than This", "Shameless", "One Night" sau "Avalon".

Pentru cei care isi luasera bilet pentru concertul din 1 mai!

Concertul lui Bryan Ferry va avea loc la Arenele Romane pe 18 septembrie, dar toate biletele care au fost achizitionate pentru data initiala si nereturnate raman valabile pentru noua data si noul loc. Amplasarea locurilor la Arene, pentru acest eveniment, va fi organizata similar schemei locurilor Salii Palatului pentru a evita necesitatea relocarii biletelor cumparate initial.

Pentru cei care nu au inca bilet!

Biletele pentru concertul lui Bryan Ferry la Arenele Romane pe 18 septembrie sunt disponibile online pe eventim.ro, in retelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo si in librariile Humanitas si Carturesti. In functie de pozitia locurilor in arena biletele se incadreaza in urmatoarele categorii de pret: 120, 160, 210, 280 si 350 de lei.

Noi speram ca Bryan Ferry sa nu mai aiba probleme de sanatate si sa-l vedem cantand pentru publicul de la noi. Pana atunci, puteti sa vi-l aduceti aminte ascultand melodiile de mai jos.

Bryan Ferry - Slave To Love


Bryan Ferry - Don't Stop the Dance


Bryan Ferry - More Than This


Bryan Ferry - Shameless


Bryan Ferry - One Night


Bryan Ferry - Avalon (Live 1988 - 1989)

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje