Concert Bon Jovi: o categorie de bilete este deja SOLD OUT

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Concertul Bon Jovi de pe 10 iulie din Piata Constitutiei promite sa fie unul dintre cele mai de succes concerte ale anului. Vanzarile de bilete pana in acest moment au fost spectaculoase, la nici doua saptamani de la punerea in vanzare a biletelor, categoria de tichete la pret promotional s-a epuizat.

S-au vandut deja 10.000 de bilete, cel putin asa anunta distribuitorul exclusiv al biletelor pentru concertul Bon Jovi.

Cele 2000 de bilete la pret promotional s-au epuizat, iar in acest moment au fost puse deja in vanzare bilete la pret normal pentru sectiunea de peluza. Urmatoarea categorie de bilete care se va epuiza este Golden Circle, in fata scenei, in care mai sunt sub 2000 de bilete disponibile. Eventim apreciaza ca si aceasta categorie de bilete va fi SOLD OUT in doua-trei saptamani.

Biletele la concertul Bon Jovi pot fi achizitionate la urmatoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti din toata tara. Online, biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro.

In acest moment se mai pot achizitiona urmatoarele categorii de bilete, exclusiv in reteaua Eventim:

VIP - 479,3 lei
Tribuna - 372,8 lei
Golden Circle - 298,2 lei
Normal Circle - 186,4 lei
Peluza Parlament - 159,8 lei

De asemenea, ca o noutate absoluta, in reteaua Eventim puteti achizitiona si vouchere de transport DUS-INTORS din principalele orase ale Romaniei, transport special organizat pentru concertul Bon Jovi! Orasele incluse in oferta sunt: Timisoara, Cluj, Iasi, Bacau, Tg. Mures, Sibiu, Constanta si Brasov.

Pentru mai multe detaliile privind aceasta oferta, intrati aici.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje