Ce distractii ne asteapta la Summer Well si cum ajungem acolo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Mai sunt doar 8 zile pana la Summer Well. Si pentru ca Summer Well este un festival ca o vacanta, nu puteau lipsi si distractiile de pe langa concerte.

Asa ca, pe langa cele 10 concerte partenerii festivalului au pregatit in cadrul evenimentului diverse zone de distractie. Cei care s-au inscris in concursul Orange Young sunt asteptati la Petrecerea nelimitata in cele doua seri de festival pentru a castiga premii de senzatie. In plus, Orange va amenaja doua zone cu sezlonguri pentru cei care isi doresc sa se relaxeze la plaja. 

In pavilionul central, Orange va oferi participantilor o experienta noua: spaniolii de la blablabLAB aduc pentru prima data in Romania programul "Be Your Own Souvenir". Astfel, cei interesati de aceasta activitate pot pleca acasa cu propria lor statuie in miniatura.

Pentru cei care iubesc in aceeasi masura muzica si berea, Beck’s va amenaja doua zone speciale. Terasa Beck’s, cu deschidere catre lacul interior si Beraria Beck’s. Amandoua  sunt chiar in apropierea scenei principale. Toti  participantii cu smartphones pot experimenta Festivalul Summer Well in realitatea augumentata prin canalul Beck’s Events din aplicatia Layar. Acestia au sansa de a castiga premiile Beck’s pe loc. 

Fratelli ii asteapta la Sunset Café pe cei care vor sa se bucure de privelistea spectaculoasa a lacului Buftea la apus si de noptile frumoase de festival. Sunset Café va fi deschis pe durata ambelor zile de festival pana la ora 01:00. 

Petrecaretii sunt invitati si in Club Control, varianta  in aer liber,  pentru cele mai noi muzici si  atmosfera de distractie cunoscute deja de toata lumea.

In zona de cinema va fi prezentate in premiera si in exclusivitate pentru Romania cea mai spectaculoasa serie de documentare despre istoria rockului. Seria Seven Ages of Rock, produsa de BBC, va rula in sala de cinema pe parcursul celor 2 zile de festival. 

Si tot pentru prima data in Romania, o parte dintre cei care vor veni la Summer Well vor avea sansa de a incerca experienta plina de adrenalina a unui "wind tunnel".

La Summer Well vor exista si spatii amenajate pentru vanzarea bauturilor, un food court, un restaurant à la carte, merchandising etc.

Transportul public:

Catre Domeniul Stirbey va fi asigurat de catre RATB, care va pune la dispozitia participantilor o linie speciala care va lega Piata Victoriei (statia din fata Muzeului Taranului Roman) de Domeniul Stirbey din Buftea (tur – retur) pe toata durata festivalului, intre orele 13:30 – 00:30 la interval de aproximativ 20 minute. In plus, partenerii principali ai festivalului vor asigura, cu sprijinul RATB, propriile linii de transport pentru participantii la festival.

Wind Tunnel la Summer Well


Seven Ages of Rock la Summer Well


Be Your Own Souvenir of Barcelona la Summer Well

1 comentariu

Ce distractii ne asteapta la Summer Well si cum ajungem acolo
marse
#1 -

nice

o sa fie be-lea

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje