B'Estfest revine in 2011: locatie, date, trupe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Organizatorii au confirmat ca anul acesta vom avea parte de B'Estfest! O veste care ne bucura foarte tare! :D

B’ESTFEST
revine in 2011 cu o noua imagine, intr-o noua locatie, la iarba verde din nordul orasului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere!

Zilele de festival sunt 1, 2, 3 iulie. Iar primele nume confirmate in cadrul programului din acest an sunt:
Skunk Anansie (1 iulie)
Pendulum (nu dj set, ci live pe 3 iulie)
Ambele trupe pentru prima data intr-un show live la Bucuresti!

Skunk Anansie Pendulum

Din comunicat:
"Vara aceasta, Emagic va organiza cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST intr-o noua locatie, in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari. Pe malul unui lac umbrit de salcii, o suprafata verde de aproximativ 10 hectare urmeaza a fi transformata in B’ESTFEST CAMP, unde publicul va avea la dispozitie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival intr-un decor complet diferit de cel cu care fusese obisnuit pana acum. B’ESTFEST va dispune incepand din acest an si de un spatiu generos de campare destinat publicului, intr-o zona in care vor exista toate facilitatile necesare pentru un "summer camp" veritabil.

Festivalul va beneficia de o scena principala si mai multe arene secundare, publicul avand la dispozitie o varietate mult mai larga de experiente festivaliere, de la concerte la expozititii neconventionale, ateliere de creatie, spatii de relaxare, jocuri si targuri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri si restaurante. De asemenea, scena principala va functiona pana dupa 12 noaptea, urmand a exista si zone de entertainment care vor activa pana dimineata."

Biletele pentru cea de-a patra editie B’ESTFEST vor fi puse in vanzare in curand, mai multe detalii despre programul festivalului precum si noi confirmari urmand a fi anuntate in perioada urmatoare."

Nu uitati ca avem Bursa B'Estfest unde puteti paria pe cine vine la festival si castiga o gramada de premii.
1 comentariu

B'Estfest revine in 2011: locatie, date, trupe
dieannna
#1 -

Hmm

Pacat ca se suprapune cu rock Werchteru din Belgia, asa multe trupe mari ma tem ca o sa lipseasca... aviz pentru cei care "joaca la bursa" ;)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje