Amy Winehouse in Romania, pe 15 august 2011

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Va fi o vara plina de concerte unul si unul. Pacat ca unele se suprapun. Din fericire, cel al lui Amy Winehouse nu se suprapune pana acum cu nimic.Aceasta va sustine primul ei concert in Romania pe data de 15 august, pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti.

"Un veritabil icon britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, inca de la inceputul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor insulare. Vocea ei exceptionala, muzica unica, dar si scandalurile provocate de viata sa personala tumultuoasa au tinut zile in sir primele pagini ale ziarelor de scandal."

Din 26 aprilie, cei mai infocati fani ai artistei au la dispozitie doar 4 zile (26-29.04) pentru a cumpara primele 1000 bilete cu 20% reducere! Cumparatorii pot alege dintre urmatoarele categorii de locuri: Gazon B – 104 lei, Gazon A – 144 lei, Golden Ring – 216 lei sau Premium – 280 lei. Categoria VIP (600 lei) nu beneficiaza de discount. Din 30 aprilie, tichetele vor fi disponibile la pret intreg: Gazon B – 130 lei, Gazon A – 180 lei, Golden Ring – 270 lei, Premium – 350 lei sau VIP – 600 lei in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul.

6 comentarii

Amy Winehouse in Romania, pe 15 august 2011
bianca.n
#1 -

?

Nu gasesc nicio informatie cu privire la organizatori... aveti vreo idee?

Amy Winehouse in Romania, pe 15 august 2011
Gruia
#2 -

organizatori

Events

Amy Winehouse in Romania, pe 15 august 2011
Gavozdita
#3 -

Metropotam Music Fest - Bursa 2011

Stimati Metropotami,

Deoarece nu exista o sectiunea de comentarii dedicata Bursei 2011,voi posta mai jos sugestiile mele.

Incep sa ma indoiesc de corectitudinea acestui concurs.Exista 2 mari probleme in calcularea punctajului.

Prima se refera la data confirmarii trupelor.Multe trupe canta in cluburi obscure din capitala sau din provincie,iar noi,participantii,le luam numele de pe afis,dupa care obtinem puncte cand se confirma evenimentul pe site-ul lor oficial.Multe dintre formatii au confirmat intai pe site,apoi au fost adaugate de jucatorii la bursa si tot au primit puncte(vezi de ex.Dan Le Sac vs Scroobius Pip).

Cea de-a doua problema se refera la noua regula introdusa din 08.03.2011: "- ATENTIE! Pentru a proteja si a respecta efortul jucatorilor care au studiat "piata" turneelor din timp, nu se vor mai puncta "scurgerile de informatii" cu cateva ore inainte de confirmarea oficiala a unui concert. Trupele adaugate in lineup cu mai putin de 48h de la confirmarea lor in bursa metropotam NU VOR MAI FI PUNCTATE. Regula noua functioneaza din 8 martie.", dar totusi observ ca se puncteaza:"Deftones Adaugata pe 28 Mar 2011 11:03:52, Confirmata pe 28 Mar 2011 15:24:50"

Sper sa luati in considerare aceste precizari,in speranta unui concurs echitabil.

Amy Winehouse in Romania, pe 15 august 2011
movieaddicted
#4 -

Comentariu nou

genial :D de abia astept sa merg

Amy Winehouse in Romania, pe 15 august 2011
Cristina
#5 -

Comentariu nou

@Gavozdita - In ceea ce priveste prima observatie, stim ca au scapat cateva nume. O sa avem mult mai multa grija, si noi am observat omisiunile.

In ceea ce priveste a doua observatie insa, te asiguram ca desi trupele respective se gasesc in lineup-urile unor jucatori cu eticheta "confirmat", daca au fost adaugate in lineup cu mai putin de 48h de la confirmarea lor in bursa metropotam, NU au punctat, asa cum am precizat in Regulament. Ne vom gandi in schimb la un sistem de semnalizare a diferentei intre confirmat si punctat, ca sa fie totul cat mai transparent.

Amy Winehouse in Romania, pe 15 august 2011
Cristina
#6 -

Comentariu nou

Update pe comentariul anterior - gata, acum afisam si punctele sub confirmari, ca sa nu existe nelamuriri.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje