ARTmania Festival 2011 - noutati

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
f
ARTmania Festival 2011 nu ne aduce numai multe, multe trupe despre care am mai vorbit si cu alte ocazii (vedeti aici si aici). Anul acesta ARTmania Festival ne aduce si cateva workshop-uri si expozitii pe care cu siguranta nu o sa vrem sa le ratam.

Daca ar fi sa incepem cu ceva, atunci vom incepe cu Transilvania Tattoo Expo, un alt eveniment deja traditie in Sibiu, pe langa ARTmania Festival. Dar inainte de asta trebuie sa mentionam ca Festivalul va avea inceputul pe 8 august 2011 in Oldies Pub Live Music (str. Nicolae Balcescu, nr 13, Sibiu) unde va avea loc o petrecere intitulata Welcoming Party by Transilvania Rock Society. In cadrul petrecerii vor avea loc concursuri cu premii constand in invitatii la ambele festivaluri, muzica buna si distractie pana dimineata.

Transylvania Tattoo Expo 2011 va avea loc intre 12 si 14 august la Cercul Militar din Sibiu, iar daca aveti bilet pentru ARTmania Festival atunci veti putea intra cu acesta la tatuaje. Daca nu aveti bilet, va trebui sa scoateti 15 lei pe zi sau 30 de lei pentru abonament de 3 zile pentru a-i vedea pe artisti la lucru. Printre acestia se numara spaniolul Robert Hernandez, Victor Portugal din America de Sud - considerat inventatorul tatuajelor 3D, Lior Cifer supranumit "maestrul intunericului" sau americanii Benjamin Moss si John Montgomery.

Pe 10 august la ARTmania Festival 2011 putem vizita "Rock Memorandum" - expozitie de pictura a Dorinei si Dianei Pantea. Expozitia va avea loc la Centrul Cultural Habitus iar expozitia este dedicata Tarjei Turunen si trupelor Helloween, Pain, HIM, Lacrimas Profundere, Dark Tranquillity, Kamelot, Sirenia si Marilyn Manson. Picturile sunt un omagiu adus rock-ului contemporan.

Pe 11 august are loc vernisajul expozitiei "ARTnatomy : The Reconfiguring Eye" la Art Cafe. Autorul fotografiilor este Miluta Flueras, fotograf de concert la metalhead.ro.

Pe 12 august avem parte de o expozitie de fotografie la Sibiu Arena pe Calea Rasinari - expozitia Live Aeons a lui Victor Cristescu si Dumitru Catalin. Fotografiile celor doi au fost publicate anterior in diverse publicatii din Romania (carteadenisip.ro) si din Europa (rockmetal.pl, metalnews.pl, photomusic.cz). De asemenea cei doi vor avea si un invitat special, pe Ioana Popescu de la Black Hawk Security. 

Pe 13 august, la ARTmania Festival 2011 avem si o lansare de carte: "Student la Chisinau" de Mihail Vakulovski. Acesta este primul roman din trilogia "Tovarasi de camera", trilogie a carei tema o reprezinta colegii de camera ai personajului principal pe parcursul anilor de studiu ai acestuia. Lansarea va avea loc in Piata Mare din Sibiu.

Si dupa ce-am vazut expozitii de tatuaje, pictura si fotografie, ne vom clati ochii si pe o altfel de expozitie: de motociclete. La ARTmania 2011 cei de la Harley Davidson vor veni pregatiti cu cele mai frumoase modele ale lor pe care le vor expune publicului prezent la festival.

Acestea sunt cateva dintre expozitiile pe care le vom putea vedea la ARTmania Festival 2011. Daca noua ne-a scapat ceva, cu siguranta veti putea gasi informatii pe site-ul oficial artmaniafestival.ro sau pe pagina de facebook a festivalului.1 comentariu

ARTmania Festival 2011 - noutati
maria
#1 -

Comentariu nou

kamelot nu kamelor!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje