5 concerte de jazz de neratat in aceasta toamna: Jazz Night Out

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

V-am pregatit o lista cu 5 concerte ce se anunta spectaculoase.

27 octombrie 2016 - Dhafer Youssef

Primul invitat este maestrul tunisian al oud-ului, Dhafer Youssef, care se intoarce in Romania intr-o formula noua, alaturi de care isi va  prezenta proaspatul disc Diwan of beauty and odd, proaspat scos pe piata.

Quartetul este completat de muzicienii Aaron Parks (pian), Ben Williams (bass) si Justin Faulkner  (tobe).

Concertul Dhafer Youssef face parte din seria Jazz Night Out si va avea loc pe 27 octombrie 2016, ora 20.00 la Sala Radio din Bucuresti.

1 noiembrie - Hindi Zahra

O alta prezenta mult asteptata este Hindi Zahra. Dupa show-ul sold out de anul trecut, artista marocana revine in Bucuresti pentru un concert la Arenele Romane in care Hindi Zahra  va canta in engleza, franceza, dar si berbera, cele mai cunoscute piese ale sale, hipnotizandu-si fanii cu  show-ul sau electrizant si direct pentru care a devenit celebra si atat de iubita.

Concertul Hindi Zahra va avea loc pe 1 noiembrie 2016, ora 20.00, la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti.

10 noiembrie - The Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini

Cariera impresionanta, colaborarile cu  Prince, Chick Corea, The Dave Matthews Band,  Branford Marsalis sau Marcus Miller, dar si cele cinci premii Grammy, vorbesc de la sine pentru Victor Wooten, care revine si el la Jazz Night Out dupa concertul memorabil din  2014.

Basistul american  isi va rasfata de data aceasta publicul din Romania cu un Power Trio imprevizibil, inovator si  energic, completat de doi giganti ai instrumentelor- tobosarul Dennis Chambers, cunoscut pentru concertele sustinute impreuna cu Carlos Santana, si saxofonistul Bob Franceschini, un instrumentist desavarsit de a carui virtuozitate s-au bucurat celebritati precum Celine Dion, Mike Stern sau Paul Simon.

Concertul Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini va avea loc pe 10 noiembrie, ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti.

28 noiembrie - Robert Glasper Experiment

Robert Glasper Experiment  detinator a  doua  premii Grammy (pentru cel mai bun album R&B si cea mai buna interpretare), concerteaza in  premiera in Romania, cu un original proiect in care  hip-hop-ul si R&B-ul isi gasesc natural locul  langa jazz.

Un vizionar al generatiei sale, Glasper a cantat alaturi de  Erykah Badu, Snoop Dogg,  Kendrick Lamar, Norah Jones, Stevie Wonder sau John Scofield. 

In Bucuresti va fi insotit de Derrick Hodge (bass),  Mark Colenburg (tobe) si Casey Benjamin (vocoder si saxofon). Concertul Robert Glasper Experiment va avea loc pe  28  noiembrie 2016, ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti.  

13 noiembrie - Eivor

Urmeaza in agenda Eivor, artista feroeza care va sustine primul sau concert in Romania in luna noiembrie. Ludica,  introspectiva sau vulnerabila, Eivor are rara calitate de a convinge si seduce publicul prin dezarmanta sa sinceritate si caldura. 

Rezonantele stranii ale vocii sale au fost apreciate de catre critici, artista fiind distinsa cu premii pentru  ”Cea mai buna voce” si ”Cea mai buna interpretare”.

De la debutul sau, din 2000, si pana  in prezent, discografia cantaretei feroeze numara nu mai putin de 9 albume, reputatia sa depasind cu mult granitele meleagurilor sale  nordice.

Concertul Eivor va avea loc pe 13 noiembrie 2016, ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti.

 

Biletele pentru aceste concerte se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) si online pe www.eventim.ro. Detalii pe www.twinarts.ro si paginile de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje