2 morti si 23 de oameni raniti la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, dedicate tinerelor talente - South by Southwest

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

2 oameni au murit si 23 au fost raniti dupa ce un sofer beat a trecut cu masina prin gardurile de protectie puse de organizatori la unul dintre cele mai mari festivaluri din SUA - South by Southwest (SXSW).

Soferul incerca sa fuga de politie in clipa in care a avut loc impactul, iar seful politiei din Austin, Texas, Art Acevedo, a declarat ca inculpatul este acum in custodia autoritatilor. Multi dintre cei 23 de raniti plecau de la clubul unde avusese loc un concert, iar 5 dintre ei sunt in stare critica la spital.

Politistii au mentionat faptul ca soferul a lovit si un taxi, inainte sa incerce sa scape de la locul crimei. Autoritatile au facut anuntul public pe Twitter: "Daca ati fost martori la accidentul de pe Red River, va rugam sa vorbiti cu un ofiter aflat in apropiere".

Organizatorii festivalului au postat si ei un mesaj pe retelele sociale: "Gandurile si rugaciunile noastre sunt pentru victimele tragediei din aceasta seara. Aveti grija ca toate persoanele pe care le cunoasteti sa ajunga bine acasa in aceasta seara".

SXSW are loc in perioada 11-16 martie si este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, dedicate tinerelor talente.


Sursa fotoNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje