Waha Festival 2017 începe joia viitoare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dacă vă place să simțiți iarba sub tălpi, să inspirați aer proaspăt de pădure și să dansați sub stele, la Waha Festival 2017 veți putea face toate astea - în timp ce îi ascultați pe unii dintre cei mai importanți artiști internaționali din zona de psy și trance, dar și nume noi, de producători și DJ autohtoni de urmărit pe mai departe.

16426122_1543922068970967_4476266830959979402_n.jpg
Photo credits: Luca Roxana Emilia

Cea de-a șasea ediție a festivalului are loc între 20 și 24 iulie, în același cadru de poveste: pădurea de lângă satul Bățanii Mari, județul Covasna. În plus de scenele de psy și deep, v-așteaptă o scenă live cu muzică alternativă, jam stage și un spațiu de chill, cât și o zonă de healing și una special amenajată pentru cei mici.

Anul acesta, headliner-ii de la Psy sunt X-Dream (Germania), pionierii care au revolutionat sound-ul Psy al anilor ’90, ducându-l înspre ceea ce este acum, care vin și cu side-project-ul The Delta, Banco de Gaia (UK), cu un set de tribal trance și unul de chill-out, Fungus Funk (Rusia), Dickster (UK), Ticon (Danemarca), iar pe partea de noapte Derango (Suedia), Megalopsy (Argentina), Orestis (Grecia) și Noise Gust (Japonia).

Scena de deep aduce, pe lângă nume mari autohtone, precum Rhadoo, Petre Inspirescu, Cezar, Praslea sau Vlad Caia, artiști cunoscuți de afară, ca Pheek (Canada), Hubble (Italia), Cleymoore (Portugalia) și Olga Korol (Ucraina).

16174936_1536736433022864_2180317840075923047_n.jpg
Photo credits: Luca Roxana Emilia

Scena de Alternativ promovează diversitatea în toate formele ei, prin trupe românești și internaționale care explorează zone cât mai diferite ale muzicii electronice. De la Zona Liberă (DJ Vasile & Matze), Electric Brother, Danaga, Ufe & Zicu la trupe live, precum Omelette, Soundopamine sau Dream Diggers, se trece la descoperit teritorii nedescoperite încă cu prietenul nostru din Turcia, Oceanvs Orientalis și gașca de la Voodoohop.

Seara de duminică va aduce ce are Belgrad-ul mai bun pe zona de techno – Tapan, care va fi urmat de Dragoș Rusu și Georgescu. Khidja, Borusiade și Christian S vor pregăti un final expoziv pentru întreaga experiență.

Chill in Space este scena dedicată genurilor downtempo, IDM și a sunetelor experimentale, un loc unde vii să te relaxezi și să descoperi o latură mai liniștită a muzicii. Infuzată cu strop de tripiness, îți va asigura o călătorie lină spre posibilități infinite. Printre headlineri se numără: Karsten Pflum, Chillinberlin, Axiom, Serge Geyzel, BLN, The Ghost of 3.13, Random-1.

16406439_1542569472439560_212480235688573706_n.jpg
Photo credits: Andreea Retinschi

Aceasta este și o zonă family-friendly, care completează experiența Waha, împreună cu Jam Circle, spatiu de jam sessions, performance, Tribal Fusion Dance, Contact Improvisation, Sensorial Labyrinth, Fire Shows, Acro Yoga, instalații și capoeira.

Zona holistică Luminish, de auto-descoperire si explorare conștientă, cu activități ca Trance Dance Ritual, Constelații Familiale, Sound Healing, Yoga, Moon Sister.

Pentru că Waha este child friendly a amenajat zona Waha Playcare, un tărâm al copilăriei eterne constituit din instalații, leagăne, jocuri, piese de teatru interactive, destinat familiilor. Totul în brațele generoase ale lizierei pădurii.

***
Mai multe informații despre accesul la festival, prețuri și experiențele anilor trecuți sunt disponibile pe www.wahafestival.ro și pe pagina FB.com/WahaFestival.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje