WAHA FESTIVAL 2016 incepe joia viitoare: line-up si atitudine eco

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe un picior de plai, pe o gura de Rai, intre Micfalau si Batanii Mari din judetul transilvanean Covasna se coboara intre 21 si 25 iulie a 5-a editie a Waha Festival, locul de joaca pentru copilul dansator si iubitor de natura din fiecare.

Padurea primeste cinci scene de muzica - Deep Stage, Psychedelic Stage, Chill Stage, Alternative Stage si Sub Stage -, peste 150 de muzicieni si DJi din mai bine de 20 tari, instalatii vizuale, o zona speciala pentru workshop-uri, terapii si tehnici alternative holistice, zona dedicata copiilor, precum si un spatiu de jam sessions si performance. In plus, Waha Festival prezinta anul acesta si un nou set de activitati dedicat celor care iubesc iesirile in natura si sportul: tiroliana, rafting, canoe, paintball.

3.png


Petre Inspirescu, Praslesh, Cezar, Johannes Klingebiel, Dr. Nojoke, Kozo, Andres Marcos, Dan Andrei, Hubble , Francesco Assenza, Miss I si Tulbure sunt doar cativa dintre reprezentantii scenei Deep, animata 24/24 pe perioada festivalului. La scena Psy sosesc la Waha pentru prima data in Romania pionierii goatrance Astral Projection din Israel, maestrul Psykovsky din Rusia, DJ Shane Gobi din Africa de Sud / UK, Glosolalia din Argentina, DJ Stole din Serbia, DJ Ganesh din Franta, Aio din Canada si, ei bine, lista continua mult si bine. Martha van Straaten este headlinerul scenei alternative, unde ne insoteste mare parte din folclorul electronic romanesc: Matze, Vasile, Danaga, Alcalina, Rolf sau Electric Brother dar si Folclorescent, Thomash, Poetrip sau Kosta. In zona de chill vin printre altii AuroraX si Therapist (BG), Abstract Optim (MD), Saranankara / Acid Connector, Sistah Rastahfairy, Dannilov si Ati de Chile.

Gasesti line-up-ul complet pe pagina evenimentului sau pe site-ul festivalului.

Waha da mana libera si artistilor vizuali care vor crea atmosfera nocturna unica a festivalului. Anul acesta vor fi visuals de la Cote, VVVlad, Aural Eye, Cosinus, Vloop, deco de la Free Optics (DE) si organic art de la Naturalgoritm si Te vad. Scenele desucheate construite din materiale naturale vor intregi imaginea lumii fantastice Waha. 

13606461_1328326183863891_8921624872996795422_n.jpg
Sursa foto

Waha ofera o experienta completa in mijlocul naturii si incurajeaza toti participantii sa respecte locul si sa-l lase la fel cum l-au gasit, responsabilizandu-i pe acestia prin activitati ecologice si de reciclare, scrumiere portabile gratis si puncte de colectare selectiva. Astfel se intentioneaza a se co-crea un festival cu adevarat verde. Mai multe detalii aici.

Mai multe informatii despre accesul la festival, geolocalizare, preturi si experientele anilor trecuti sunt disponibile pe www.wahafestival.ro si pe pagina FB.com/WahaFestival.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje