Vinyl, Rum, Tapas & Wine și M60 deschid Apartament M60

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vinyl, Rum, Tapas & Wineși m60 deschid Apartament M60, o serie de evenimente muzicale târzii in noapte, care aduc artiștii aproape de public.

Joi, 6 aprilie,începând cu ora 00:00, Lucia & Band vor pilota primul eveniment  cu perdelele trase la M60, pe strada Mendeleev nr 2.

Sunt doar 60 de biletele disponibile, în rețeaua iabilet.ro și în format fizic la Cafeneaua M60.

“Apartament M60 este un concept gândit împreună cu M60.Ne dorim să construimo atmosferă lejeră, restrânsă și familiară în care artiștii muzicali să se apropie, la propriu, de fanii lor. Pilotăm, astfel, o serie de evenimente în care să avem ocazia să cunoaștem cu adevărat artiștii, să stăm împreună la un pahar de vin, între prieteni. Ne bucurăm să îi avem joi în Apartament pe Lucia& Band.”, declară Larisa Perde, Label Manager VRTW.

Vinyl, Rum, Tapas & Wine a pornit acum aproape 3 ani ca o platforma de evenimente șio comunitate „nu-doar-a iubitorilor de muzică pe vinyl”, cu seria “Wednesday Vinyl, Rum Tapas & Wine”. Evenimentele au loc în fiecare miercuri, în locuri diferite din București, dj-ii fiind curatorii unei muzici „culese” din colecțiile lor de mii de vinyl-uri.

Treptat, Vinyl, Rum, Tapas & Wine a pornit diverse serii de evenimente, toate având în centru dorința de explorare muzicală, între prieteni.  De la„Top of the Mountain” iarna la Postăvaru, la „Picnic VRTW” în Herăstrău, primăvara, la „Back to the Beach” vara, pe nisipurile din Vamă. În 2015 și 2016, Vinyl, Rum, Tapas & Wine a organizat scena cu același nume de la Electric Castle.

De la sfârșitul anului trecut, muzica VRTW se poate auzi și la radio, în fiecare sâmbătă, între 14:00 și 16:00 podcasturile curatate de Vinyl, Rum, Tapas& Wine sunt difuzate laRadio Guerilla.

M60 este cafeneaua clasei creative ce a apărut în 2015 cu misiunea de a crea un spațiu perfect de lucru și interacțiune pentru profesioniștii creativi ai Bucureștiului, dar și pentru nomazii digitali în căutarea unui loc unde pot descoperi produse de food & drinks artizanale ce sunt produse local.

De-a lungul timpului, M60 a găzduit constant evenimente gândite pentru a conecta publicul cu artiști din diverse domenii într-un format original și autentic. „Cu „Apartament M60” facem pasul către muzică printr-un concept rar pe piața locală, obiectivul fiind să creăm o apropiere mult mai mare între artiști și publicul lor.”, declară Răzvan Crișan, co-fondator M60.

 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje