Videoclipul piesei "Sub pielea mea" ar putea fi interzis din cauza imaginilor erotice

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La inceputul anului, Carla's Dreams a lansat videoclipul piesei Sub pielea mea, care a strans imediat milioane de vizualizari, mai exact 24.

Trupa nu a fost scutita de scandaluri, unul dintre ele fiind acuzatia de plagiat facuta de Florin Chilian, care a spus ca aceasta s-ar fi inspirat din piesa Ursitoarea, cantata de Chilian in 2001.

Alte discutii au avut loc pe marginea videoclipului erotic, multi asociindu-l cu filmul Fifty Shades of Grey.

Se pare ca unii au fost mai deranjati decat altii, asa ca au depus la Consiliul National al Audiovizualului mai multe reclamatii referitoare la imaginile din clip.

Astfel, continutul a fost numit de catre telespectatori ca fiind "deocheat, neadecvat spectatorilor minori, protagonistii imitand actul sexual, fiind imbracat sumar, in lenjerie intima".

Soarta videoclipului Sub pielea mea va fi decisa astazi in sedinta CNA. In astfel de cazuri, CNA a stabilit de-a lungul timpului mutarea videoclipurilor de acest gen dupa ora 23:00 sau eliminarea din videoclipul respectiv a scenelor indecente. Ramane de vazut ce decizie se va aplica in cazul trupei Carla's Dreams.




1 comentariu

Videoclipul piesei "Sub pielea mea" ar putea fi interzis din cauza imaginilor erotice
x
#1 -

Comentariu nou

Eu as interzice si melodia la cat de proasta e...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje