Un cantaret turc de 52 de ani sustine ca este tatal biologic al lui Adele

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un cantaret turc de 52 de ani sustine ca este tatal biologic al celebrei cantarete britanice Adele.

1749138_1_1485251555DMRMO.jpg

 

Barbatul se numeste Mehmet Asar si este un artist folk originar din Bodrum, oras din sud-vestul Turciei. Intr-un interviu, acesta a povestit ca mama artistei, Penny Adkins, a vizitat Turcia in 1987, in timp ce acesta lucra ca sofer de taxi.

Am vizitat zonele Bodrum si Pamukkale alaturi de Penny Adkins si de prietenii sai timp de doua saptamani. Ne placeam mult atunci. Am fost impreuna doua saptamani. Ea si-a prelungit apoi vacanta si s-a intors in Anglia o luna mai tarziu. A revenit la Bodrum de doua ori si a stat o luna", a precizat cantaretul.

Asar sustine ca i-a propus atunci sa locuiasca cu el in Turcia, insa Penny l-a refuzat. Cei doi au ramas in contact o perioada dupa intoarcerea ei definitiva in Regatul Unit, insa legatura s-a pierdut in cele din urma.

adele_4.jpg

Pentru Mehmet Asar, exista semne clare care ii confirma paternitatea. In interviul amintit, el a povestit ca dupa premiile Grammy de anul trecut a decis sa se uite la istoria vietii lui Adele.

Atunci cand m-am interesat de familia ei, am fost socat sa aflu ca mama ei era aceeasi femeie cu care am fost impreuna in urma cu ani de zile. Femeia pe care am iubit-o era mama lui Adele; nu s-a schimbat in pofida trecerii anilor', a declarat artistul.

adele-1.jpg

Artistul sustine ca le-a invitat pe Adele si pe mama sa la Bodrum si este gata sa faca un test ADN daca Adele isi doreste.

Intr-un interviu acordat in decembrie 2015 pentru televiziunea olandeza, Adele a explicat ca are origini turcesti, spaniole si englezesti. Tatal oficial al Adele, Mark Evans, a parasit-o pe mama acesteia atunci cand Adele avea doi ani.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje