Un adolescent din Australia a chiulit de la scoala ca sa ajunga la un concert Bruce Springsteen si a ajuns sa cante pe scena cu artistul sau preferat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Desi ni se zice ca nu e bine sa lipsesti de la ore, unui adolescent din Australia chiulitul i-a indeplinit un vis. Acesta s-a dus la concertul pe care Bruce Springsteen il sustinea in Brisbane si a fost invitat sa urce pe scena si sa cante cu acesta.

3D5D73D500000578-4236818-image-a-40_1487396243943.jpg

Nathan Testa i-a atras atentia atentia muzicianului american, dupa ce a agitat in aer o pancarta cu mesajul ”Am chiulit de la scoala ca sa vin la concert. Pot sa cant Growin’ Up cu tine?”.

Bruce Springsteen l-a intrebat daca stie cantecul si poate sa-l cante la chitara, iar dupa un ”Da” plin de entuziasm, artistul l-a invitat pe scena.

20-bruce-springsteen_w1200_h630.jpg

Se pare ca Nathan Testa a mai urcat o data pe scena alaturi de Bruce Springsteen, in urma cu patru ani, pe cand avea 11 ani. Atunci, el a cantat cu Bruce Springsteen piesa Waitin’ On A Sunny Day.

Nu se stie deocamdata daca evenimentul de joi seara a fost planificat sau daca Nathan Testa a fost pur si simplu norocos pentru a doua oara, deoarece Springsteen are obiceiul de a-si invita adeseori fanii sa urce alaturi de el pe scena pentru a canta impreuna.1 comentariu

Un adolescent din Australia a chiulit de la scoala ca sa ajunga la un concert Bruce Springsteen si a ajuns sa cante pe scena cu artistul sau preferat
geowgweoqw
#1 -

Eltoprazine hydrochloride
Eltoprazine hydrochloride - CD ProGPCR is committed to providing universities, research institutions, biotechnology companies and pharmaceutical companies with a wide range of high quality and reliable products and comprehensive service packages of GPCRs to enable advancement of basic science and drug development.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje