Tudor Chirila va fi tata pentru a doua oara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Din seria de stiri mondene, astazi am aflat ca Tudor Chirila va fi tata pentru a doua oara, dupa ce la final de 2014, iubita lui Iulia a nascut un baietel.

Cei doi au tinut secreta vestea (deja nu mai este un secret ca Tudor tine foarte mult la viata lui privata), insa la un eveniment in cinstea filmului "Dincolo de calea ferata", silueta Iuliei a iesit in evidenta, iar fotografii n-au ezitat sa o pozeze.

2.jpg

Iulia a facut si o fotografie impreuna cu Adela Popescu si Amalia Enache (ambele gravide).

Iulia si Tudor sunt impreuna din 2012, iar atunci cand a devenit pentru prima oara tata, actorul-muzician a scris:

1.jpg
Sursa foto

Dupa cum stiti deja, evit sa vorbesc public despre viata mea personala. Nu am nimic de ascuns, pur si simplu nu consider ca are vreo relevanta pentru publicul meu ce fac eu in spatiul privat. Inteleg curiozitatea oamenilor, dar cred ca cine vrea sa ma cunoasca imi poate asculta muzica, poate cauta filmele in care am jucat sau ma poate gasi la teatru.

Da, voi avea un copil. Si imi doresc ca atat presa, cat si publicul sa inteleaga si sa respecte faptul ca atat copilul, cat si mama lui sunt parte din viata mea PRIVATA.

Aceasta este singura declaratie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fara sa fie discriminat prin preluarea unei celebritati care nu ii apartine. Daca la un moment dat voi simti nevoia sa scriu sau sa vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru ca va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzational.

3.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje