Toni Braxton a ajuns la spital in stare critica

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Toni Braxton a fost adusa la un spital din Los Angeles in "stare critica". Artista a dezvaluit in 2010 ca a fost diagnosticata cu boala autoimuna Lupus.

Cantareata americana Toni Braxton este in prezent acasa, in stare de convalescenta, dupa ce a fost spitalizata din cauza unor complicatii ale bolii Lupus.

"Sunt unele zile in care nu pot controla boala", a declarat cantareata pentru Huffington Post. "Trebuie sa stau in pat. Cand suferi de Lupus, te simti de parca ai avea gripa tot timpul", a mai spus Braxton.

"Sunt momente in care poti trece peste, dar in alte momente le spun copiilor ca trebuie sa ma odihnesc."

Cantareata si compozitoarea R&B Toni Braxton a castigat, de-a lungul carierei, sase premii Grammy, sapte premii American Music si noua distinctii Billboard Music si a vandut peste 66 de milioane de discuri in toata lumea.

In 1993, albumul de debut, care poarta numele artistei, a ajuns pe primul loc in Billboard 200, cu hiturile "Love Shoulda Brought You Home", "Another Sad Love Song", "Breathe Again" si "You Mean the World to Me".

Un alt succes rasunator a fost si al doilea album de studio, "Secrets", lansat in 1996, care include hiturile "You're Makin' Me High" si "Unbreak My Heart".

Pe 18 septembrie 2011, Toni Braxton a primit o stea pe Music Hall of Fame din Macon, statul Georgia, care a intrerupt acest gen de evenimente in acelasi an.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje