The Weeknd a lansat doua piese noi - Party Monster si I Feel It Coming - si suna excelent

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

The Weeknd urmeaza sa-si lanseze albumul Starboy, de pe care am ascultat piesa cu acelasi nume, iar acum a lansat doua piese noi - Party Monster si I Feel It Coming (in colaborare cu Daft Punk).

Starboy este deja un hit si tare credem ca acelasi drum il vor avea si aceste doua piese noi.


A photo posted by The Weeknd (@theweeknd) on

Artistul a discutat despre colaborarea cu Daft Punk intr-un interviu recent si a spus:

Their studio is like a spaceship, there’s a lot of gear but the way they make music, the way they explain it, is very cinematic. It’s like they’re reading a page out of a novel—‘We want to make sure that at the end, it feels like the sun’s coming up, and maybe there’s a car chase.’ They can get technical, but it was interesting how they visualize making music.


The Weeknd pregateste si turneul mondial Legend of the Fall Tour, la inceput de 2017.

Albumul va fi lansat pe 25 noiembrie 2015, iar pana atunci puteti sa ascultati o parte din piese pe Spotify, aici. Melodiile se gasesc si pe iTunes si puteti sa le cumparati de aici.


A photo posted by The Weeknd (@theweeknd) on

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam



Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje