The Opera Platform: site-ul care iti difuzeaza spectacole live din toata lumea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

The Opera Platform este un site finantat de Uniunea Europeana  care difuzeaza in lumea intreaga, in direct si gratuit, diverse spectacole de opera care sunt prezentate pe scenele unor companii artistice prestigioase.

La Traviata, opera compusa de Giuseppe Verdi, a fost difuzata in streaming live, gratuit, de pe scena Teatrului Real din Madrid in deschiderea acestui program cultural sprijinit de UE, ce doreste ca spectacolele de gen sa devina mai accesibile publicului mondial.


Sursa

Platforma prezinta piese de teatru care se joaca pe scenele a peste 12 tari din lume.

The Opera Platform are, in medie, o transmisiune live in fiecare luna, iar acel spectacol va ramane disponibil pe site spre vizualizare timp de sase luni. Show-urile sunt insotite de subtitrari in limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola si poloneza.

Site-ul ofera, de asemenea, documentare, materiale de arhiva despre opera, dar si fragmente din multe productii de opera din diverse tari din Europa.

In programul viitor se afla  Straszny dwór - Moniuszkope 19 noiembrie de la ora 18:55 CET in direct de la Opera Nationala din Polonia.

The Opera Platform reprezinta un proiect de trei ani care beneficiaza de un buget total de aproape 4 milioane de euro, din care jumatate este asigurat din bugetul cultural al Uniunii Europene.

Site-ul este disponibil in 3 limbi: engleza, franceza si germana.1 comentariu

The Opera Platform: site-ul care iti difuzeaza spectacole live din toata lumea
Ducesavenetiana85
#1 -

Great :)

Thanks, I needed this <3

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje