Taylor Swift si Zayn au lansat o melodie pentru coloana sonora a ”Fifty Shades Darker”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Taylor Swift si Zayn Malik, fostul membru al trupei One Direction, si-au unit fortele pentru o melodie care apare pe coloana sonora a filmului ”Fifty Shades Darker” si putem spune ca aceasta este la fel de sexy ca filmul. 

Piesa "I Don't Wanna Live Forever" a ajuns pe locul 1 in i Tunes in numai o ora de la lansare.

nme_zayn_malik_taylor_swift_50_shades_dont_want_to_live_forever_630.jpg

Coloana sonora a ”Fifty Shades Darker” va mai contine niste piese blana, printre care ”Love me like you do” a lui Ellie Goulding, ”Earn it” de la The Weeknd sau un remix dupa ”Crazy in love” al lui Beyonce, precum si contributii de la Jessie Ware, Sia sau Rolling Stones.

78f90ebf87fc61fed6125f41e6ad0308_629x627x1.jpg

Prima parte a povestii, Fifty Shades of Grey, a umplut cinematografele din intreaga lume, insa atat fanii cat si critica au cazut de acord ca au de-a face cu o mizerioara. Chiar si asa, toata lumea asteapta cu sufletul la gura partea a doua.

1280_taylor_swift_zayn_malik_instagram.jpg

Ultimele imagini cu Jamie Dornan si Dakota Johnson au fost luate cu asalt de cei care au fost cuceriti de primul film, dar si de cei care, manati de curiozitate, vor sa afle daca ce se intampla in Fifty Shades of Darker va fi mai interesant decat in Fifty Shades of Grey.

 Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje