Stefan Banica si-a anuntat datele pentru concertele de Craciun

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stefan Banica a ajuns la al 13-lea an consecutiv de concerte "extraordinare" de Craciun.

In sezonul de iarna, artistul pregateste 2 spectacole "spectaculoase si complexe, un show de exceptie care marcheaza intrarea in atmosfera magica a sarbatorilor."

Datele programate sunt 12 si 13 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului.

"Suntem in al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numarul 52 din istoria show-urilor mele de Craciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodata, vom avea surprize de proportii. Desi pentru multi 13 e perceput ca un numar cu ghinion, pentru mine a fost intotdeauna unul norocos. In cadrul spectacolelor de Craciun voi canta piese noi, in premiera pe scena Salii Palatului, cantece inca neinregistrate in studio, dar si melodii pe care publicul le asteapta in fiecare an." a povestit Banica.

Biletele costa intre 60-150 de lei si se gasesc la Sala Palatului, Teatrul Național, Librariile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro,eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje