Sotul Andei Adam a primit un mandat de aducere emis de DIICOT

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nicolescu Sorin Andrei, sotul cataretei Anda Adam, este cercetat de procurorii DIICOT pentru falsificarea instrumentelor de plata electronica, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, si accesul, fara drept, la un sistem informatic.

In perioada mai 2009 – iulie 2012, in mai multe randuri, Nicolescu Sorin Andrei a detinut mai multe carduri contrafacute, ai caror emitenti erau banci sau alte institutii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, in scopul punerii lor in circulatie, informeaza mediafax.ro.

1.jpg

In aceasta perioada a retras aproape 50.000 de lei de la un ATM din Constanta, fara consimtamantul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, accesand in mod ilegal sistemul informatic, prin incalcarea masurilor de securitate.

PS: Asta ne aduce aminte de un articol din 2013 in care Anda povestea ce-si doreste de la viitorul ei barbat:

Sa fie destept in primul rand, altfel n-are nicio sansa sa ma cucereasca. Sa fie o persoana pozitiva, vesela, care sa ma faca sa rad, sa aiba simtul umorului. Iar in al treilea rand, sa fie cineva care sa inteleaga modul meu de viata, pentru ca altfel nu are cum sa mearga o relatie. Trebuie sa fie cineva care vede lucrurile asa cum le vad si eu si intelege faptul ca sunt artist si artistii au un mod de viata mai haotic, si ma accepta asa cum sunt.

2.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje