Sia a fost data in judecata de fani

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Conform NME.com, Sia a fost data in judecata de o parte din fanii prezenti la concertul din Israel de pe 11 august.

Acestia au fost nemultumiti de faptul ca artista nu a stat mai mult de vorba intre melodii, ca a cantat doar 65 de minute si ca proiectiile video au fost deja inregistrate si montate si nu reprezinta spectacolul live de pe scena.

4096.jpg

O parte din fanii din Bucuresti si-au exprimat nemultumirile din aceleasi motive. Nu toate lumea a fost atat de furata de video-ul de la Coachella si a acordat mai multa atentie scenei pe care se desfasoara un spectacol ca un musical, in care Sia sta intr-un colt acoperita de peruca ei, fara spot-light si canta, iar pe scena se desfasoara momente coregrafice, care aduc in prim-plan momente din clipuri, costume, metafore, masti. Se danseaza in continuu, se interpreteaza actoriceste. Intr-adevar fara pauze, fara vorbit cu publicul, fara interactiune. Dar cu extrem de multa emotie. Si cu un bagaj care ramane cu tine si dupa tragerea cortinei imaginare. (citeste cronica).

Fanii din israel isi vor totusi banii inapoi, aproape 90 de euro. Responsabilul pentru promovarea turneului a subliniat faptul ca "spectacolul a fost un succes" si s-au primit "sute de comentarii de la fani multumiti", cea mai intensa reactie, avand-o un critic muzical The Guardian:

20140607035806sia_-_chandelier_music_video_screenshot.jpg

It’d be a bit like me suing Kerrang! magazine because it didn’t come with a free bottle of Guidalberto – yes, it would have been nice, but it’s not something I should expect.

It seems that rather than a justifiable claim, this is just the latest example of crybaby culture, where fans feel that buying a ticket to something – be it a cricket match or pop concert – affords them some kind of divine right to demand a bill tailored to their own personal tastes.

To be fair, tickets are ludicrously expensive these days (these ones cost $91), but still – why would you want “banter” from Sia? Isn’t she more renowned for massive synth-pop hits rather than her extensive wit? Bangers over banter, basically.

#BangersOverBanterNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje