Show-ul Imaginarium realizat de Loredana ajunge la New York: banii incasati vor fi donati copiilor nevoiasi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cand am vazut-o pe Loredana in Imaginarium la Sala Palatului, am zis ca e un exemplu de urmat pentru lumea artistica. Un show adevarat si puternic care aduca in prim-plan imbinarea mai multor arte.

Asa ca tare ne-am bucurat sa auzim sa artista va reprezenta acest show la New York pe 13 mai.

Reprezentatia are si o latura caritabila: incasarile sunt destinate cumpararii de carti pentru copiii de la sate, prin Asociatia Curtea Veche.

Ce a inseamnat Imaginarium?

Peste 150 de persoane care au muncit in echipele tehnice si de suport pentru spectacolul care a incheiat o trilogie despre vis, magie si emotie, Imaginarium fiind punctul terminus al unei calatorii care a inclus si spectacolele Magic (2013) si Reveria (2014).

Show-ul a avut 6 acrobati si 12 dansatori, a beneficiat de o poveste vizuala desenata de Les Ateliers Nomad si de unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de lumini si lasere. Costumele purtate de Loredana – 12 la numar – au creat o poveste vestimentara extrem de feerica.

Cu acest show Loredana si-a lansat si cel mai recent album al sau, Imaginarium, cu piese ajunse hit-uri: „Val dupa Val” , „Te iubesc” – Loredana ft Nadir, „Vrei sa ma iei” – Loredana ft Alama, „Lumea ta” – Loredana ft Carla’s Dream sau „Nu stiu cine esti” Loredana ft Cornel Ilie.

Odata cu reprezentatia de la New York, intr-o sala de concerte in care au cantat Metallica, U2, Madonna sau Eric Clapton, Loredana duce Imaginarium la nivelul urmator in showbiz: nu doar ca depaseste granitele tarii cu un spectacol creat pentru publicul din Romania, ci – prin latura lui caritabila (incasarile fiind destinate cumpararii de carti pentru copiii de la sate, prin Asociatia Curtea Veche) devine o cale pentru a dezvolta imaginatia copiilor cu posibilitati materiale reduse.

Citeste cronica noastra a spectacolului.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje