Rusii s-au razbunat pe Carla's Dreams - le-au dezvaluit identitatea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca v-a placut cel putin o melodie de la trupa Carla's Dreams, atunci mai mult ca sigur a existat un moment in care v-ati intrebat - oare cine este solistul, cum arata?

Ei bine, iata ca rusii de la tabloidul life.ru s-au ocupat de acest lucru si au lansat un material amplu in care au dezvaluit cine se afla "in spatele mastilor."

Potrivit jurnalistilor rusi, solistul este Andrei Tarus, fostul membru al trupei In Quadro, asa cum s-a vehiculat in presa de la Chisinau. Insa, la acea vreme, acesta a negat informatia.

1.jpg

4.jpg

Articolul original publicat de life.ro contine si imagini cu ceilalti membri ai trupei.

"Conflictul" a aparut dupa ce Carla's Dreams, aflata in turneu de promovare in Rusia, a spus in cadrul unei emisiuni TV:

Noi cantam in rusa, in romana si in engleza.

Moderatorul le-a spus ca ei canta in moldoveneasca, iar solistul band-ului a tinut sa-l corecteze si sa-i aduca aminte ca ei canta in romana.

2.jpg
Sursa foto

In urma acestor lucruri, primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a scris o postare luuuunga pe pagina lui personala de Facebook, in care s-a aratat foarte suparat pe jurnalistii rusi:

Nu ma declar fan Carla's Dreams, dar f*ck off celor care sustin ca i-au deconspirat identitatea! Aparent este vorba despre niste jurnalisti meseriasi, tari ca agentul 007, dar de fapt au procedat ca niste lepre. Voi nu ati incercat sa-i deconspirati identitatea, ci sa-i luati farmecul, "fishka" (cum se spune in rusa).

Este un talent, este un fenomen, indiscutabil.Timp de 4 ani oricine ar fi dorit, in RM sau in Ro ar fi putea sa-i faca asta. Dar nu a facut-o. De ce? Pentru ca de farmec nu te atingi. pentru daca te atingi, il distrugi.

Dincolo de ceea ce canta, cum canta, Carla's Dreams a cucerit si pentru ca a gasit aceasta nisa, a anonimatului, prin care apropo, a facut sa nu atraga toata gloria asupra propriei persoane. Ceea ce inseamna modestie, ceea ce este o valoare [...].

3.jpg

Lucrurile sunt inca tensionate, iar adevarul ramane undeva la mijloc.
Potrivit cancan.ro, casa de discuri a artistului, Global Records, sustine ca nu este vorba de acesta in fotografia prezentata!

PS: Daca vreti sa-i vedeti live, acestia au concert pe 8 septembrie la Hard Rock Cafe.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje