Robbie Williams pregateste un concert in Romania?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Actualizare 19 decembrie 2014: Robbie Williams la Bucuresti pe 17 iulie 2015.

Au existat mai multe zvonuri cu privire la venirea lui Robbie Williams in Romania, insa, parca de aceasta data, lucrurile par sa ajunga la un bun final.

Sau cel putin asta ne place noua sa credem, avand in vedere ca asteptam de foarte multa vreme venirea artistului pentru prima oara in tara noastra.

Noi l-am vazut intr-un concert la Glasgow si mai mult ca sigur am experimenta experienta traita acolo si la noi.

Site-ul www.robbiewilliamslive.com a publicat o serie de informatii (tot cu titlul de zvon) care sustin ca RW pregateste in 2015 un turneu in Europa de Est.

Tarile vizate pentru concerte sunt atat Romania, cat si Croatia. In ceea ce priveste orasul in care va fi spectacolul, Clujul este banuit castigator.

"Au aparut noi zvonuri cu privire la turneul lui Robbie Williams din 2015. Artistul planuieste o serie de concerte in Europa de Est, iar prima tara pe lista ar fi Romania. Concertul ar putea avea loc pe Cluj Arena, un stadion nou, care a fost inaugurat in 2011.

Este clar ca Europa de Est va reprezenta una dintre etapele importante ale turneului, iar Croatia sau Romania au fost tari pe care Robbie nu le-a vizitat in 2014", se arata pe site-ul mentionat mai sus.

Pe site-ul oficial al artistului inca nu au aparut datele pentru turneul din 2015.

Voi ce parere aveti? Credeti ca sunt sanse ca RW sa vina in Romania?


Sursa foto

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje