Rihanna va primi un premiu umanitar de la Universitatea Harvard

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Rihanna a realizat foarte multe lucruri pana la varsta de 29 de ani, iar succesul ei nu se termina nici pe departe aici - artista va primi un premiu umanitar de la Universitatea Harvard.

In martie, vedeta va primi Peter J. Grimes Humanitarian Award pentru munca pe care ea a facut-o in domeniul social.

S. Allen Counter, director la Harvard Foundation, a spus intr-o declaratie oficiala ca Rihanna va primi acest premiu pentru munca pe care a facut-o in Barbados si in jurul lumii.

Rihanna has charitably built a state-of-the-art center for oncology and nuclear medicine to diagnose and treat breast cancer at the Queen Elizabeth Hospital in Bridgetown, Barbados.

1.gif

Plus de asta, Counter a adaugat faptul ca Riri a creat si programul Clara Lionel Foundation Scholarship, denumit dupa bunicii ei, pentru a-i ajuta pe studentii din Caraibe sa ajunga la colegiu in State.

Mai mult, cantareata sustine si Global Partnership for Education si Global Citizen Project, proiecte care le ofera acces la educatie copiilor din tari subdezvoltate.

Cool, nu?

3.jpg
1 comentariu

Rihanna va primi un premiu umanitar de la Universitatea Harvard
geowgweoqw
#1 -

Universal Flocking Swab B

<a href="https://www.microbialtec.com/universal-flocking-swab-b-item-25.html">Universal Flocking Swab B</a> - This product contains a swab and a liquid-based cell preservation solution. After the sample is collected using the swab, it is stored in the liquid-based cell preservation solution to ensure the integrity of the sample's DNA, and can be transported and stored at room temperature for a long time.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje