Rene Angelil, sotul si impresarul cantaretei Celine Dion, a murit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Rene Angelil, sotul si impresarul cantaretei Celine Dion, a murit joi, la varsta de 73 de ani. Acesta suferea de cancer, iar ultima sa dorinta a fost aceea de a-si petrece ultimele zile in resedinta din Las Vegas.

Va anuntam cu profunda tristete ca René Angélil a murit. Familia doreste sa traiasca doliul in intimitate, se arata in mesajul postat pe site-ul oficial al artistei.

Nascut in ianuarie 1942 la Montreal intr-o familie libano-siriana, René Angélil a cantat in grupul Les Baronets in prima jumatate a anilor 1960. In lipsa succesului dorit pe scena, el s-a transformat in impresar si a descoperit-o aproape din intamplare pe Céline Dion, care avea 12 ani si a fost adusa la audieri de mama ei. Atunci s-a produs un miracol. Nu mai auzisem niciodata o asemenea voce. Pentru mine este cea mai frumoasa voce din lume, avea sa spuna Angélil mai tarziu.

In vara lui 2014, Celine Dion si-a suspendat seria de spectacole de la Las Vegas pentru a sta cu sotul ei, al carui cancer la gât recidivase. Insa, la cererea insistentă a lui René Angélil, care a incredințat atunci cariera sotiei prietenului sau din copilarie Aldo Giampaolo, cantareata si-a reluat concertele in august 2015.

Cei doi au trei baieti, pe langa cei trei copii ai lui Angélil din doua casatorii precedente.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje