Reactia lui Bob Dylan dupa ce a primit Premiul Nobel pentru Literatura

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cantaretul care a inspirat generatii, cel care a creat imnuri folk, hippie chiar si rock and roll, a primit Premiul Nobel pentru Literatura. Artistul a avut prima reactie oficiala fata de aceasta onoare extraordinara, primita pentru ca a creat o noua expresie poetica in cadrul traditiei americane muzicale, dar din pacate este lipsita de spectaculosul pe care toti il asteptam cu interes.

a-exposicao-photographs-of-bob-dylan-reune-fotos-feitas-por-daniel-kramer-durante-turne-do-bardo-entre-1964-e-1965-kramer-registra-a-metamorfose-do-artista-de-trovador-folk-a-icone-do-rock-n-roll-1353032415588_1920x1080.jpg

Dylan a publicat in descrierea unei carti de versuri `Castigator al Premiului Nobel pentru Literatura┬┤, ceea ce demonstreaza ca intr-adevar si-a asumat premiul. Artistul respinge insa tentativele comitetului Nobel de a obtine o declaratie.

Cu versuri care spun povesti emotionante care au inspirat miscari intregi si sensibilitati, Bob Dylan este cel mai iubit cantaret de folk al tuturor timpurilor.

bob_dylan.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje