Primul headliner confirmat pentru Metalhead Meeting 2015

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

METALHEAD Meeting 2015 va avea loc intre 12 si 14 iunie 2015, in Bucuresti. Aceasta editie va avea, in premiera, trei zile si se va desfasura intr-o locatie ce va fi anuntata in curand.

AMORPHIS este primul mare headliner confirmat pentru festival.

Trupa se alatura lineup-ului format pana acum din Primordial si Triptykon, in cadrul unui eveniment care ne promite trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece trupe straine, multe in premiera in Romania si trei headlineri pe zi.

Formata in 1990, AMORPHIS implineste anul viitor 25 de ani si promite sa aduca la Bucuresti piesele care i-au facut celebri, intr-un show de 90 de minute care va trece prin toate cele 11 albume ale trupei. 

Cu majoritatea versurilor inspirate din poemul epic finlandez Kalevala, trupa combina folk-ul cu gothicul, doom-ul sau heavy metalul melodic. Piese precum Black Winter Day, Silver Bride, Better Unborn, Silent Waters, You I Need sau House Of Sleep vor fi auzite cu siguranta la Bucuresti.

Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje