Primul concert Jason Mraz la Bucuresti, sold-out

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Jason Mraz, artistul care a cucerit intreaga lume cu ritmurile de folk-pop, va concerta pentru prima data in Romania pe 11 martie, la Sala Radio, in cadrul unui show acustic special, sub conceptul ”An evening with Jason Mraz and his guitar”.

Venirea lui Jason Mraz la Bucuresti a fost intampinata cu entuziasm neasteptat de fanii romani, astfel ca show-ul sau a fost SOLD-OUT in 48 de ore de la anuntarea acestuia.

Concertul acustic de la Sala Radio se va desfasura cu sala inchisa. Accesul pentru public se va face incepand cu ora 19.00, prin Strada General Berthelot, nr. 60-64, urmand ca show-ul sa inceapa la ora 20.00.Muzica lui Jason Mraz a reusit sa aduca impreuna oamenii din toate colturile lumii. Mraz a inceput sa cante in cafenelele din San Diego si a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive si incarcate de emotie, pentru cantarile live pline de viata, dar si pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur intr-un loc mai bun.

De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale si au obtinut numeroase distinctii si trofee importante in spatii culturale si geografice diverse.

Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop cu "I’m Yours" si "I Won’t Give Up", a primit 6 nominalizari si 2 premii Grammy, a castigat premiile Teen Choice si People’s Choice si a sustinut concerte sold-out in amfiteatrele si arenele din toate colturile lumii.

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Primul concert Jason Mraz la Bucuresti, sold-out
geowgweoqw
#1 -

CGS 12066B
CGS 12066B - CD ProGPCR is committed to providing universities, research institutions, biotechnology companies and pharmaceutical companies with a wide range of high quality and reliable products and comprehensive service packages of GPCRs to enable advancement of basic science and drug development.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje