Prima aparitie a lui Kanye West dupa iesirea din spital - ce schimbare de look si-a facut rapper-ul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Kanye West a fost internet intr-o clinica psihiatrica timp de 10 zile, asta dupa ce a avut un episod maniacal si paranoic, atat in timpul un concert, unde s-a luat de Jay-Z si Beyonce, cat si in propria lui casa.

Dupa acest episod, artistul in varsta de 39 de ani a fost vazut pentru prima oara in public in seara de 8 decembrie, cand a participat la expozitia prietenului sau Rick Owens la MOCA Pacific Design Center din West Hollywood.

West a venit fara Kim, mai ales de cand bruneta incearca sa evita momentan aparitiile in public, dupa ce a fost jefuita la Paris.

Kanye a venit acompaniat de nevasta lui Owen, Michele Lamy. Mai mult, rapper-ul si-a facut si o schimbare de look - s-a facut blond.

Aparitia lui West in public vine la o zi dupa ce au aparut zvonurile cu privire la casnicia lui (ca ar urma un divort), insa iata ca acestea au fost negate de cel mai bun prieten a lui Kim, Jonathan Cheban, care a spus ca pe 7 decembrie seara, Kanye a vorbit pe FaceTime cu familia lui.

Kanye s-a confruntat cu episoade paranoice cu ceva vreme inainte sa fie internat, iar bunul sau prieten Fonzworth Bentley a spus ca la baza e faptul ca artistul nu si-a plans niciodata mama, dupa moartea acesteia.

He never mourned his mother, and that’s at the root of this, and you don’t have to be a clinical psychologist to figure that out. That is at the core of this. I think a lot of these things are coming up and coming out now, a spus Bentley.

Mama lui West a murit in noiembrie 2007, in urma unor complicatii de la operatiile estetice.


Sursa foto

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje