Pretentiile lui Robbie Williams pentru concertul din Piata Constitutiei - 24 gogosi, 16 litri de apa, 48 de oua si lista continua

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Astazi este ziua in care Robbie Williams va sustine un concert in Piata Constitutiei, el ajungand in Bucuresti cu un avion privat.

Peste 60.000 de oameni sunt asteptati la eveniment, iar noi v-am povestit deja despre restrictiile de trafic din zona, dar si despre cateva lucruri interesante despre artist.

Se anunta un show spectaculos, mai ales ca lucrarile de amenajare a scenei, care masoara 57 de metri lungime si 30 de metri adancime, au inceput pe 11 iulie.

Intreaga productie este preg─âtita de 300 de membri ai staff-ului artistului si 150 de masinisti, iar paza va fi asigurat─â de 600 de agenti de securitate.

1.jpg

Concertul face parte din turneul "Let me entertain you", iar pana acum, britanicul a avut cerinte clare.

A vrut in culise sa aiba o camera pentru masaj si una pentru relaxare, unde sa fie si o incapere special amenajata pentru jocurile pe X-box, iar peste tot trebuie sa predomine culorile mov si cafeniu.

De asemenea, el le cere organizatorilor guma de mestecat cu diferite arome, 280 de prosoape, mancare sanatoasa si vegana, patru ziare britanice diferite, 24 de gogosi, 16 litri de lapte, un kilogram de ciuperci, 50 de kilograme de gheata si 48 de oua.

Robbie Williams este insotit, de obicei, de opt manageri, sase bodyguarzi, sase bucatari, make-up artist, antrenor personal si maseur personal.

2.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje