Playlist pentru cand pleci cu masina in vacanta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

S-a facut frumos afara, au inverzit & inflorit copacii, e soare, e cald, se apropie si mini vacanta de Pasti... trebuie neaparat sa pleci undeva in afara orasului, care oricum o sa ramana pustiu.

Te urci la volan si dai play la aceste melodii, fix in ordinea asta si totul o sa fie bine, indiferent de destinatia finala.

In primul rand, trebuie sa intri in acel mood de shut up and drive:

Daca cumva e noapte si ai ajuns pe drumuri misterioase si intunecate, nu rata ocazia de amplifica senzatia de mister cu aceasta piesa:

Si continui tot cu o piesa de pe coloana sonora a filmului Drive, dar acum esti deja pe drumuri mai luminoase si mai optimiste.

E momentul sa mai destinzi un pic atmosfera in masina, asa ca Young Galaxy este exact ce-ti trebuie.

Playlistul se continua cu Naked and Famous si o piesa care merge ascultata intr-o decapotabila... merge si cu toate geamurile coborate:

Ne mai linistim un pic cu o piesa clasica de drum, Pumped Up Kids:

Dam optimismul la maxim cu Coldplay si al lor cer plin de stele. Pe piesa asta n-ai cum sa ramai ingandurat sau plouat, chiar daca afara toarna:

Cu Sigma si Nobody To Love o sa ai tendinta de a apasa acceleratia, dar ar fi bine sa nu te lasi dus de val.

De asemenea, pe I Got U s-ar putea sa devi un pic cam visator, ceea ce nu e deloc rau, dar la volan e nevoie sa tii ochii pe drum.

Si, gata, ai ajuns deja la destinatie si e momentul sa iei stradutele la picior. Perfecta pentru o promenada este piesa Hideaway:

 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje