Playlist alternativ de melodii pentru Craciun

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

A venit acel moment al anului cand lucrurile incep sa devina ingrozitor de festive. Da, se apropie Craciunul.

Poate ca te-ai plictisit de aceleasi colinde pe care le auzi la televizor, pe strada si in general, in orice magazin in care intri, dar asta nu inseamna ca nu poti intra in spiritul sarbatorilor cu alte melodii.

raw.gif

Am facut pentru voi un playlist de melodii alternative de Craciun, numai bune de ascultat in timp ce impodobiti bradul si va pregatiti de o supradoza de sarmale si salata boeuf. Craciun fericit!

1. CeeLo Green & The Muppets - All I Need Is Love

Cee Lo Green ramane inzapezit la naiba in praznic, la volanul unui Rolls Royce decapotabil. Bate la usa unei case si ghici ce? Da peste toate animalutele din The Muppets si pun de o petrecere de Craciun in stil mare.

2. The Killers - I feel it in my bones

The Killers au o adevarata pasiune pentru melodiile de Craciun, iar ”I feel it in my bones” este cea de-a 7-a. Solistul Ryan Pardley reia aici rolul de Bad Santa care l-a consacrat.

3. The Knife - Christmas Reindeer

Cu aceasta piesa intram intr-o zona de muzica electronica mai dark powered by The Knife. Un copil afla ca Mos Craciun nu exista si ca a deveni adult nu e tocmai un lucru usor.

4. Blink-182 - Won't Be Home For Christmas

“It’s Christmas time again, it’s time to be nice to the people you can’t stand.” zice piesa energica a celor de la Blink 182, iar noi zambim cu subinteles si le dam dreptate.

5. Paul McCartney - Wonderful Christmas Time

Nici Paul McCartney nu putea sa rateze celebrarea Craciunului printr-o melodie. Kylie Minogue si Mika au facut si ei un cover dupa ”Wonderful Christmas Time”.

6. Julian Casablancas - I wish it was Christmas today

”I wish it was Christmas today” are aerul unui adevarat imn al sarbatorilor, imbibat de nostalgie, afectiune si energie, totodata.

7. The Ramones – Merry Christmas (I Don’t Want To Fight Tonight)

Se pare ca pana si punk-istii sarbatoresc Craciunul si cateodata isi doresc macar o zi pe an in care sa nu bea pana cad sub masa si sa sparga capete. Ce dragut.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje