Partenerul de viata al lui George Michael a declarat care ar fi fost cauza mortii artistului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fadi Fawaz, partenerul de viata al starului britanic George Michael, care a murit pe 25 decembrie 2016, a scris pe Twitter ca de fapt, acesta s-ar fi sinucis, dupa mai multe tentative.

Fadi-Fawaz-George-Michael.jpg

Am fost intr-o relatie cu George Michael pana cand l-am gasit mort in pat. Singurul lucru pe care l-a vrut George a fost sa moara. A incercat de nenumarate ori sa se sinucida si, in final, a reusit. Ne-am iubit foarte mult si eram impreuna aproape 24 de ore pe zi”, a declarat acesta.

ad_230046672-e1483345273973.jpg

Nu este inca clar de ce Fawaz ar fi publicat aceste mesaje si nu este exclus ca el sa fi fost victima unui hacker. Acesta mai postase si un alt mesaj legat de moartea cantaretului:

Este Craciunul pe care nu-l voiuita niciodata. Sa-ti gasesti partenerul mort linistit in pat, la primele ore ale diminetii. Nu voi inceta sa iti simt lipsa.”

georgemichael_98832900.jpg

Rezultatele examinarii cadavrului lui George Michael au fost „neconcludente”, potrivit declaratiilor facute de politie, iar mai multe teste vor fi realizate pentru determinarea cauzei decesului. Managerul artistului, Michael Lippman, a declarat ca starul a murit din cauza unei probleme cardiace.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje